Hot Octopuss Pulse 3 Duo Arvostelu
Arvostelut

Hot Octopuss Pulse III Duo

Hot Octopuss Pulse 3 Duo on esileikkiin sopiva seksilelu.

Hot Octopuss Pulse 3 Duo on kädet vapaiksi jättävä pulsaattori/vibraattori miehelle ja naiselle, jota voi käyttää stimuloivana mausteena esileikin aikana. Alunperin sen taustalla oleva teknologia kehitettiin siemensyöksyn saamisen apuvälineeksi miehille, jotka eivät voi saada erektiota. Pulse 3 on saatavilla sekä Solo- että Duo-versiona, ja tätä jälkimmäistä olen nyt testannut poikaystäväni kanssa. Solo on pelkästään miesten penisvibraattori, kun taas Duo toimii sekä miesten itsetyydytysvälineenä että parien seksileluna.

Duon sisäpuolella on pieni, pyöreä levy, joka sykkii peniksen vartta vasten sen ollessa laitteen sisällä. Octopuss Pulse 3 Duon ulkopinnalla on toinen vibraattori, joka puolestaan stimuloi naisen klitorista tietyissä asennoissa. Näin ollen molemmat pääsevät nauttimaan värinästä. Yksinkertainen ja hyvä idea.

hot-octopus-haandbilleder

Duon mukana on myös pieni, pyöreä kaukosäädin, jolla säädetään ulkopuolella olevan (naiselle tarkoitetun) vibraattorin värinää. Ulkopuolella olevassa vibraattorissa on kolme värinänopeutta. Vibraattorin sisäpuolista (miehelle suunnattua) värinää säädetään itse vibraattorissa olevien painikkeiden avulla, ja hänelle on tarjolla seitsemän erilaista värinänopeutta.

Sekä naiselle että miehelle suunnattua värinää voi säätää itsenäisesti, joten niillä ei ole vaikutusta toisen kokemaan värinään. Tämä on hyvä idea, sillä molemmat eivät välttämättä nauti samasta värinävoimakkuudesta.

Liukuvoiteen avulla vibraattoria voi käyttää perinteisempänä itsetyydyttimenä, jota mies liikuttaa edestakaisin peniksellään. Ilman liukuvoidetta Duo on ennemminkin staattinen stimulaattori, joka värisee suoraan peniksen vartta vasten, ja poikaystäväni reaktioista päätellen värinä tuntuukin aivan fantastiselta. Hän rakastaa sitä!

Valitettavasti minä en innostunut aivan yhtä paljoa. Naiselle suunnatut värinät olisi voinut tehdä voimakkaammiksi. Huomaan ne kyllä käytön aikana ja ne tuntuvat varsin kiihottavilta, mutta orgasmia en niillä saanut.

Poikaystäväni puolestaan saa eniten irti laitteesta kun käytämme sitä yhdessä. Voi olla vähän haasteellista saada se osumaan juuri oikeisiin kohtiin meillä molemmilla, ja meillä se oli vaikeinta silloin kun olin itse päällä. Mutta jos jätin oman osuuteni väliin ja vain pitelin sitä kädelläni paikallaan poikaystävälleni, hän kipusi seitsemänteen taivaaseen alta aikayksikön, ja sitä on aina kiihottavaa seurata. Vibraattori on tarkoitettu kädet vapaiksi jättäväksi esileikkileluksi, jota ei ole tarkoituskaan käyttää yhdynnän aikana, ja esileikissä se onkin oikein mainio. Olisi kuitenkin mukavaa voida käyttää sitä klitorisorgasmin saamiseen myös yhdynnän aikana. Silti, oli sitä sytyttävää käyttää.

Annan Hot Octopuss Pulse 3 Duo -vibraattorille 3,5 tähteä.

 

hot-octopus-swag