Oppaat

Horoskoopit: mikä on ominaista eri tähtimerkkien seksuaalisuudelle?

Tiedät luultavasti oman tähtimerkkisi, vaikka et lukisikaan horoskooppiasi joka viikko. 

Tällä kertaa kannattaa kuitenkin tehdä poikkeus ja katsoa, mitä tähdet voivat kertoa sinusta ja seksielämästäsi! 

Astrologi Annasophia Petri on nimittäin tutkinut eri horoskooppimerkkien seksuaalisia eroja ja ominaispiirteitä, ja niihin tutustuminen voi auttaa sinua oppimaan lisää itsestäsi ja seksielämästäsi. 

Onko horoskooppimerkkisi esimerkiksi tuhmien puheiden mestari vai oletko nimenomaan puhelinseksiä rakastavaa tyyppiä? 

Lisäbonuksena saat tietää, millainen seksilelu sopii sinun tähtimerkillesi parhaiten.

Oinas

Olet varsin suoraviivainen ja haluat päästä nopeasti asiaan. Tämä tarkoittaa, että toisinaan voit myös olla kärsimätön. Olet sekä rohkea että utelias ja rakastat haasteita ja seksuaalisia kokeiluja.

Sinun seksilelusi on: Sinful Luxy Blue Extra Powerful Magic Wand tai Sinful Power Man Wand

Kuva Oinas-horoskooppimerkistä

Härkä

Sinulle tärkeimpiä ovat nautinto ja aistillisuus. Sinua ei haittaa kierrättää vanhoja temppuja, joiden tiedät varmasti toimivan, ja haluat mieluiten edetä rauhalliseen tahtiin. Kynttilät, ihanan pehmeät tyynyt ja juuri oikeanlainen musiikki stereoissa saavat sinut syttymään.

Sinun seksilelusi on: ohhcean OBP-03 Vibraattori tai Sinful Premium Silikoninen Penisrengassetti

Kuva Härkä-horoskooppimerkistä

Kaksonen

Olet utelias ja rakastat puhua tuhmia. Kommunikaatio on sinulle ylipäätään tärkeää, ja haluat pystyä myös nauramaan ja laskemaan leikkiä. Sinulle kenties kaikkein kinkyin kokemus olisi harrastaa seksiä, jossa kommunikoitte muilla tavoin kuin sanoilla?

Sinun seksilelusi on: Sinful Let’s Talk About Sex – The Game

Kuva Kaksoset-horoskooppimerkistä

Rapu

Läheisyys ja turvallisuus ovat sinulle kaiken A ja O. Kun nämä ovat kunnossa, kuljet vaikka läpi tulen ja veden tyydyttääksesi kumppanisi. Saatat toisinaan idealisoida seksiä, jota olet harrastanut aiempien kumppaneidesi kanssa.

Sinun seksilelusi on: obaie Real Leather Premium Rannekahleet

Kuva Rapu-horoskooppimerkistä

Leijona

Sinun täytyy tuntea olevasi huomion keskipisteenä. Jos siis lähdet mukaan kolmen kimppaan, on tärkeää, että huomio pysyy koko ajan sinussa. Haluat kaikessa vähän ekstraa ja olet tyytyväinen vasta sitten, kun kumppanisi palvoo maata jalkojesi alla.

Sinun seksilelusi on: Baseks Gradient Glitter Iso Sininen Dildo 22,5 cm tai Sinful Blowjob Penisvibraattori

Kuva Leijona-horoskooppimerkistä

Neitsyt

Rutiinit ja raamit eivät pelota sinua. Sinä päinvastoin pidät järjestelmällisyydestä, etkä koskaan unohda pissata seksin jälkeen tai tarkistaa kumppanisi henkilökohtaista hygieniaa ennen toimeen ryhtymistä. Siitä huolimatta olet todennäköisesti dirtympi kuin useimmat.

Sinun seksilelusi on: Sinful Color Up Very Peri Anaalivibraattori

Kuva Neitsyt-horoskooppimerkistä

Vaaka

Tarvitset tasapainoa etkä hyväksy tilannetta, jossa toinen osapuoli “saa enemmän” kuin toinen. Pidät siitä, että kummatkin osapuolet ovat aktiivisia, etkä epäröi kysyä kumppaniltasi, mikä tuntuu hänestä hyvältä.

Sinun seksilelusi on: Sinful Unlimited Pleasure Parivibraattori

Kuva Vaaka-horoskooppimerkistä

Skorpioni

Sinulla on kuudes aisti kumppanisi tyydyttämisen suhteen. Seksi on sinulle erittäin tärkeää, vaikket välttämättä aina ilmaise sitä. Sinulla on kyky joko sulkeutua kokonaan tai avautua täysin, ja voit muuttaa itseäsi seksin avulla.

Sinun seksilelusi on: Sinful Stainless Steel G&P Dildostimulaattori 24 cm

Kuva Skorpioni-horoskooppimerkistä

Jousimies

Tiedät paljon seksistä ja olet todennäköisesti kokeillut vähän kaikkea. Rakastat kokeilla uusia asioita ja yllättää kumppanisi. Olet optimistinen ja uskot omiin kykyihisi.

Sinun seksilelusi on: Obaie Levitystanko Ranteille ja Nilkoille

Kuva Jousimies-horoskooppimerkistä

Kauris

Olet hionut seksitaitosi huippuunsa. Tiedät, mitä tarvitset, ja tiedät myös, mitä kumppanisi tarvitsee tyydyttyäkseen. Jotkut voivat luonnehtia sinua konservatiiviseksi, mutta se ei ole aivan totta. Sinä et vain viitsi tehdä mitään sellaista, mikä ei auta sinua saavuttamaan tavoitettasi.

Sinun seksilelusi on: Amaysin Classic Ladattava Rabbit Vibraattori tai Sinful Melt Ladattava Kauko-ohjattava Penisrengas

Kuva Kauris-horoskooppimerkistä

Vesimies

Sinä et vierasta puhelin- tai webcam-seksiä. Pidät yleisesti ottaen kaikenlaisten kaavojen ja käytäntöjen rikkomisesta. Fantasioit myös mielelläsi siitä, millaista olisi harrastaa seksiä esimerkiksi uuden työkaverisi tai tennisvalmentajasi kanssa.

Sinun seksilelusi on: Sinful Magneetilla Kiinnittyvä Alushousuvibraattori

Kuva Vesimies-horoskooppimerkistä

Kalat

Olet romanttinen ja haaveilet täydellisestä yhteensulautumisesta seksin aikana. Seksuaalisuutesi on vaihtelevaa, eikä ajalla tai paikalla ole väliä, kun olet kiihottunut.

Sinun seksilelusi on: We-Vibe Chorus Parivibraattori Sovelluksella ja Kaukosäätimellä

Kuva Kalat-horoskooppimerkistä