Arvostelu - Fun Factory Laya 2
Arvostelut

Fun Factory Laya II

Yleistä

Fun Factory ilahduttaa meitä aika ajoin päivittämällä valikoimansa vibraattoreita paremmiksi, fiksummiksi ja upeammiksi.

Tällä kertaa kohteena oli heidän suosituin klitorisvibraattorinsa LAYAspot, ja uuden version nimeksi tuli Laya II. En ole itse kokeillut LAYAspotia, joten en voi verrata näitä kahta keskenään, mutta se ei estänyt minua kokeilemasta Laya II -vibraattoria. 🙂

Käyttökokemus

Ensimmäinen ajatus saatuani Laya II:n käsiini oli että onpa se täydellisen kokoinen klitorisvibraattoriksi. Pienet, huulipunaa muistuttavat klitorisvibraattorit ovat turhan pieniä minulle. Pidän siitä, että lelu täyttää käden, koska silloin siitä saa hyvän otteen ja se tuntuu tukevammalta käytössä. Laya II on juuri sellainen, ja se onkin mielestäni kaikista kokeilemistani klitorisvibraattoreista parhaiten muotoiltu.

Laya II:n uudet ominaisuudet ovat voimakkaampi värinä, ladattavuus ja vesitiiviys. Toisin sanoen nopeampi orgasmi, ei huolta paristoista ja mahdollisuus ottaa lelu mukaan suihkuun, sekä tietenkin puhdistamisen helpottuminen. Vibraattorin pinta on päällystetty ihanan pehmeällä lääketieteellisellä silikonilla.

Laya II on helppokäyttöinen. Se käynnistyy ja sammuu “FUN”-painikkeesta, ja tehoa säädetään plus- ja miinuspainikkeilla. Lisäksi se on varustettu matkalukolla, joten se ei lähde itsestään käyntiin esim. matkalaukussa, joten ei kannata säikähtää vaikkei se lähtisi heti käyntiin kun sen ottaa pakkauksesta pois. Matkalukko on helppo kytkeä pois päältä ja taas takaisin päälle.

Vibraattorissa on kolme tasaista värinää, joissa on kolme eri tasoa, sekä lisäksi kuusi värinärytmiä.

fun factory laya 2

Laya II -vibraattoria markkinoidaan varsin voimakkaana klitorisvibraattorina. Minusta sen värinä kuitenkin tuntui varsin nopeatempoiselta ja ikään kuin vibraattorin pinnalla olevalta, mikä johti siihen, että kun vibraattoria painaa iholle, värinä tuntuu vaimenevan jonkin verran. Siinä on selvästi potkua, mutta en itse kuvailisi sitä kovinkaan voimakkaaksi.

Matalin intensiteettitaso on todella vaimea, joten täytyy olla melko herkkä että siitä saa jotain irti. Korkeimmalla intensiteetillä minulla kesti aika lailla aikaa (yli 10 minuuttia) saada orgasmi. Eihän se tietenkään mikään todella pitkä aika ole, mutta olin odottanut syvää, rymisevää värinää, jolla tuloksetkin olisivat olleet nopeampia.

Käytettyäni vibraattoria n. 10 minuutin ajan panin merkille, että Layan kärki alkoi lämmetä. Ei mitenkään hälyttävästi, mutta kuitenkin niin, että sen selkeästi huomasi. Ehkä joillekin se on lisämauste, joka lisää nautintoa, mutta se ei ollut minun kokemukseni.

Lopputulos

Laya II istuu ergonomisesti ja todella hyvän tuntuisesti kädessä, se on hiljainen, ladattava ja ihanan helppo käyttää. Mutta se ei värise tarpeeksi voimakkaasti enkä pitänyt sen kärjen yllättävästä lämpenemisestä, joten Laya saa minulta kolme tähteä.