Fun Factory Delight Arvostelu
Arvostelut

Fun Factory Delight – Just Delightful!

Sain jälleen kerran luvan testata todella upeaa tuotetta Fun Factorylta, ja tällä kertaa sain käsiini kauniin kurvikkaan G-pistevibraattorin nimeltä Delight.

Olin kuullut, että tämä joutsenta muistuttava vibraattori on varsinainen G-pisteen stimuloinnin mestari, ja nautittuani siitä muutaman päivän ajan en voinut muuta kuin olla samaa mieltä.

Yleistä:Fun Factory Delight

Fun Factory Delight -vibraattorin muotoilu on nerokas! Kaareutuva kädensija on tukeva, mutta sisään asetettava osa on selkeästi pehmeämpi ja varsin joustava. Vibraattorin käyristetty pää osuu juuri oikeaan kohtaan. Sen liikkeitä on helppo ohjata ja sen säätimet ovat näppärät.

Kahvassa olevat plus- ja miinuspainikkeet säätävät värinän voimakkuutta. Vibraattori tarjoaa neljänlaista värinää. Tasaisia värinöitä on kahdeksan tason verran, jotka vaihtelevat hyvin kevyistä hyvin voimakkaisiin, ja niiden lisäksi siinä on vielä kolme erilaista rytmiä. Kaiken kaikkiaan värinävaihtoehtoja on siis 11.

Valitettavasti plus- ja miinuspainikkeet eivät ole koholla vibraattorin pinnasta, vaan ne ovat ikään kuin kahvan sisällä, ja siksi niitä on vaikea löytää katsomatta. Se on ärsyttävää, mutta loppujen lopuksi pikkuvika.

Käyttökokemus:Fun Factory Delight

Delight-vibraattorin värinän laatua ja voimakkuutta on vaikea kuvailla sanoin, mutta mielestäni ne sijoittuvat jonnekin kevyen ja keskivahvan välille, ja ne tuntuvat ikään kuin vibraattorin “pinnassa”. Nyt ei siis ole kyse syvistä ja “rymisevistä” värinöistä. Yleensä nautin tämän tyyppisestä värinästä klitoriksellani, mutta minusta Delight tuntuu todella hyvältä myös sisäisesti. Erityisesti fanitan sen sykkiviä rytmejä.

Vibraattorin keskivaiheilla olevan pienen kohouman on tarkoitus stimuloida klitorista samalla kun Delightin kärki hieroo G-pistettä. Ideana se on minusta loistava, mutta käytännössä en ainakaan itse saanut sitä toimimaan suunnitellusti. Joko Delight stimuloi G-pistettäni tai klitoristani, mutta ei molempia yhtä aikaa. Tuplastimulaatiota ei siis minun anatomiallani saatu aikaan, mutta ehkä se toimii toisille. Itselleni toimi parhaiten se, että Delight stimuloi G-pistettäni samalla kun käytin erillistä vibraattoria klitoriksellani. Vaan sitten se kyllä toimikin!

Lopputulos:

Jos puhutaan G-pistedildoista, en voi muuta kuin yhtyä hypeen: Fun Factory Delight on paras tähän asti kokeilemistani. Sen muotoilu on aivan täydellinen, pituudeltaan se on juuri sopiva ja sitä on helppo liikutella ilman että kättä täytyy väännellä kummallisiin asentoihin.

Värinät saisivat minun puolestani olla voimakkaampia, mutta kaikesta muusta pidin kovasti. Saksalaiset todella ymmärtävät laadun ja muotoilun päälle. 🙂