Electric Eric -tuotearvostely
Arvostelut

Electric Eric

Tulin todella uteliaaksi kun käteeni laitettiin Electric Eric. Se nimittäin pystyy sellaiseen, mihin mikään muista dildoistani ei kykene: se stimuloi sähkövirran avulla. Mutta oli se vähän huolestuttavaakin. Sähkövirta… Miltä se mahtaa tuntua? Onneksi huoleni osoittautuivat turhiksi: Electric Eric saa sinut takuulla sähköistymään!

Yleistä:

Electric Eric on dildovibraattori, joka tarjoaa sähköstimulaatiota (tunnetaan myös nimellä e-stim). Toisin sanoen se sekä värisee niin kuin dildovibraattorit yleensäkin, mutta siinä on lisäksi toiminto, jonka avulla se tuottaa pieniä sähköimpulsseja. Se kuulostaa ehkä pelottavalta, mutta oikeasti impulssit tuntuvat lähinnä kiihottavalta pistelyltä, joka ei pätkääkään muistuta sähköiskua. Nyt ei siis ole kyse mistään sähköshokkiterapiasta.

Electric Ericissä on kahdeksan eri värinäohjelmaa sekä viisi erilaista sähköstimulaatio-ohjelmaa, joiden kaikkien voimakkuutta voi säätää. Lisäksi siinä on ylimääräinen e-stim -asetus, jota kutsutaan harjoitusohjelmaksi.

Vibraattoria on ilahduttavan helppo käyttää sen monista asetuksista huolimatta. Siinä on yksi painike e-stim -toimintoja varten ja toinen tavallisen värinän säätöön. Niinpä näitä molempia toimintoja voi säätää erikseen, mutta ne voi myös yhdistää, jolloin voit nauttia sekä värinästä että sähköstimulaatiosta yhtä aikaa.

Ennen kuin heittäydyin sähkövirran vietäväksi, luin useita artikkeleita sähköseksistä. Kaikki niistä olivat yhtä mieltä siitä, ettei sähköseksi ole synonyymi kivun kanssa eikä se ole oikein toteutettuna vaarallista. Aluksi ajatus sähköimpulsseista oli minusta vähän hermostuttava. Etenkin kun kyse on intiimialueista… Mutta kaikki nämä huolet joutivat romukoppaan kokeiltuani Electric Ericiä. Missään vaiheessa sähköimpulssien käyttö ei tehnyt kipeää, ei edes korkeimmilla voimakkuuksilla.

Electric Eric2

Käyttökokemus:

Alimmilla voimakkuuksilla sähköimpulssit tuntuvat kevyinä, kiihottavina ja pistelevinä tuntemuksina. Jos tehoa lisää, pistelyn sijaan tuntemus on intensiivisempi, ja sähkövirta saa emättimen lihakset supistelemaan sen mukana. Kun dildoa pitää juuri sopivassa asennossa, voi todella tuntea impulssien kulun emättimen sisällä, mikä on mielettömän nautinnollista. Mutta se tosiaan vaatii, että dildoa pitää juuri tietyssä kulmassa.

Kokeilin myös eri värinätasoja yhdistettynä sähköstimulaatioon, ja minusta ne yhdessä antoivat selvästi parhaat tuntemukset. Sähköstimulaatio yksin ei ollut riittävää minulle.

Harjoitusohjelma puolestaan oli aivan ehdoton suosikkini. Ohjelma on tarkoitettu vahvistamaan lantionpohjan lihaksia samalla periaatteella kuin geishakuulia käytettäessä. Sitä ei siis ole varsinaisesti kehitetty itsetyydytystä varten, mutta minusta se oli uskomattoman kiihottavan tuntuista silloin kun värinätehot oli käännetty ihan tappiin. Vielä kun lisäsin ylimääräisen vibraattorin klitorikselle, kokemus oli tajunnan räjäyttävä.

Lopputulos:

Vaikka Electric Eric vaatii hieman kärsivällisyyttä ja näppäriä sormia, on se erinomainen aloittelijadildo sähköseksiin. Sen avulla kiinnostuin aivan uudentyyppisestä seksuaalisesta stimulaatiosta, eikä tämä ole varmasti viimeinen kerta kun käytän sähköseksilelua.

Tekniset ominaisuudet:

MATERIAALI: Silikoni ja ABS.
FTALAATITON: Kyllä.
PITUUS: 27 cm.
PAKSUUS: 3,8 cm.
VÄRINÄTASOT: 8 säädettävää (5 voimakkuutta jokaiselle ohjelmalle).
E-STIM -TASOT: 5 säädettävää (10 voimakkuutta jokaiselle ohjelmalle).
AKKU: Ladattava akku (laturi mukana).
VESITIIVIS: Ei. Voit pyyhkiä vibraattorin puhtaaksi kostealla kankaalla.

Tekeekö mielesi kokeilla Electric Ericiä? Klikkaa siis tästä!