Oppaat

Clone A Willy – Ultimaattinen opas

Haluaisitko kopion peniksestäsi? Voit nimittäin tehdä sellaisen aivan omin käsin. Eikä kyse ole projektista, joka vaatisi DNA-näytteitä ja valkotakkisia tiedemiehiä.

Kaikki mitä tarvitset, on Clone A Willy -setti, eikä sinun tarvitse kuin kääriä hihat ja riisua housut.

Ehkä haluat lahjoittaa kloonatun kalleutesi kumppanillesi, jotta hänen ei tarvitsisi ikävöidä sinua, kun et ole lähettyvillä? Tai ehkä tässä on se paras mahdollinen lahja sellaiselle ystävälle, jolla on jo kaikkea?

Oli tilaisuus mikä tahansa ja lahjana joko valmis valos varustuksestasi tai peniksen kloonaussetti, se nostaa varmasti hymyn vastaanottajan kasvoille.

Mutta mitä Clone A Willy Kit oikein sisältää? Ja eikö peniksestä kopion ottaminen ole hankalaa? Löydät vastaukset kaikkiin kysymyksiisi tästä oppaasta, jotta voit ryhtyä hommiin varmoin askelin ja lippu heiluen.

Mitä Clone A Willy -pakkaus sisältää?

Löydät hankkimastasi setistä lähestulkoon kaikki peniksen kloonaamiseen tarvitsemasi välineet. Se sisältää Clone a Willy -ohjeen ja seuraavat tarvikkeet:

 • Muottiputki
 • Muottijauhe
 • Lämpömittari
 • 2 pientä purkkia Premium-silikonia
 • Puinen sekoitustikku
 • Vibraattori

Clone A Willy - peniksen kloonaussetin sisältö

Psst! Muista ostaa paketti AA-paristoja, jotta voit kokeilla mukana tulevaa vibraattoria saman tien.

Minkälainen Clone-A-Willy sopii sinulle parhaiten?

Löydät nettisivuiltamme Sinful.fi useita erilaisia versioita suositusta kloonaussetistä. Alla esittelemme tarkemmin erilaisia malleja, jotta voit valita itsellesi sopivimman.

Clone A Willy – Original

Kuten nimi jo kertoo, tämä on aito ja alkuperäinen pakkaus peniksen kloonaukseen. Sen avulla voit tehdä valoksen vehkeesi varresta ja mukana tulee myös vibraattoriosa, jotta voit muuttaa peniskopiosi väriseväksi dildoksi (ei ole kuitenkaan syytä huoleen – oma peniksesi on kuitenkin aina parempi kuin kopio).

Clone-A-Willy Original

Clone A Willy – Medium Skin Tone

Kyseessä on täysin sama tuote kuin original, mutta hieman tummempi väriltään. Saat sen avulla tarkan kopion peniksestäsi ja myös tämän mallin mukana tulee värisevä vibraattori.

Clone-A-Willy Medium Skin Tone

Clone A Willy – Plus Balls

Jos tuntuu, että olisi sääli jättää kivekset pois kloonistasi, kannattaa valita tämä versio. Voit kloonata sillä koko varustuksesi ja tällä kertaa saat pakkauksen mukana kauko-ohjattavan vibraattorin.

Clone-A-Willy Plus Balls

Clone A Willy – Glow in the Dark

Haluatko hohdokkaan peniskloonin? Tämä malli sisältää pimeässä hohtavaa silikonia, jolloin myös valmis valos hehkuu pimeässä vihreänä. Muutoin kyseessä on täysin samaa tuote kuin original.

Clone-A-Willy Glow in the Dark

Clone A Willy – Glow in the Dark – Pink

Jos haluat pimeässä hohtavan ja samalla pirtsakan värisen peniskloonin, tässä olisi kuuman pinkki itsevalaiseva versio.

Clone-A-Willy Glow in the Dark Pink

Näin peniksen kloonaus toimii

Itse kloonausprosessi vaatii hieman keskittymistä. Sekä tarkkuuttesi että koordinointikykysi joutuvat koitokselle kun käyt läpi eri vaiheita. Paras neuvo onkin ottaa kumppani tai muu luottohenkilö avuksi, ennen kuin ryhdyt valuhommiin. Kun teitä on kaksi (tai useampi), kloonaaminen sujuu paljon helpommin.

On myös tärkeää valmistautua hyvin ja lukea käyttöohjeet huolellisesti ennen kuin aloitat.

Kaksi kulhoa, sakset, tussi, taikinakaavin, dildo ja Clone A Willy

Voit myös seurata tämän oppaan perusteellista Clone a Willy -ohjetta seuraavasti:

Valmistautuminen

Vaikka Clone A Willy Kit sisältää lähes kaiken tarvitsemasi, tulee sinun hankkia omasta takaa nämä tarpeelliset apuvälineet:

 • Sekoitusastia muottiainekselle
 • Sekoituslusikka tai taikinakaavin
 • Sakset
 • Tussi
 • Neliskulmainen pala pahvia
 • Sekoitusastia silikonimassalle (käytä esim. vanhaa muovipurkkia, jonka voit heittää pois käytön jälkeen – silikoni ei lähde helposti irti)
 • Mittakuppi tai vaaka
 • Talouspaperia tai kostea pyyhe
 • Ajastin/kännykkä
 • Penis

Nyt päästään hauskaan osuuteen. Jotta saisit kunnon muotin peniksestäsi, sen tulee olla jäykkä. Joten anna tuhmien mielikuvien ja fantasioiden inspiroida tai pyydä kumppania avuksi. Kun erektio on valmis, voidaan siirtyä seuraavaan kohtaan.

1. Aseta muottiputki peniksen viereen, jotta voit mitata itsellesi sopivan pituuden. Lisää peniksesi mittaan 1 cm ja piirrä mittaamaasi kohtaan tussilla viiva muottiputkeen.

2. Leikkaa putki auki viivan kohdalta, jotta se olisi peniksellesi sopivan kokoinen.

Dildo ja läpikuultava muottiputki

Nyt on vuorossa muottimassan sekoitus. Tässä kohdassa tulee olla tarkkana, joten apu voi tulla tarpeeseen.

3. Pidä lämpömittaria juoksevan hanan alla ja säädä vesi 32-asteiseksi. On tärkeää, että lämpötila on juuri oikea.

4. Mittaa 4,1 dl vettä kulhoon tai astiaan (Jos sinulla ei ole mittakuppia, käytä keittiövaakaa. 4,1 dl vettä painaa 410 grammaa).

5. Lisää muottijauhe veteen ja sekoita 45 sekuntia. Käytä ajastinta tai puhelintasi ajan ottamiseen. Ei haittaa, vaikka muottiaines jäisi hieman möykkyiseksi.

Kaksi kulhoa, muottijauhe ja taikinakaavin

6. Kaada muottiaines muottiputkeen ja työnnä jäykkä peniksesi putkeen heti sen jälkeen. Kannattaa nojata hieman eteen- ja alaspäin, ettei massa valu putkesta ulos.

7. Pidä penistä putkessa kahden minuutin ajan. Nyt kannattaa ajatella niitä kaikkein kuumimpia fantasioitasi, ettei erektiosi väsähdä.

8. Kun 2 minuuttia on kulunut, voit varovaisesti ja hitaasti liu’uttaa peniksesi ulos putkesta.

Dildo Clone A Willy -muottiputkessa

9. Nyt vaaditaan kärsivällisyyttä. Muotin tulisi jähmettyä 4-8 tunnin ajan, jotta saisit parhaan mahdollisen tuloksen.

Kun muotti on odotusajan jälkeen valmis käytettäväksi, on aika sekoittaa silikonimassa.

10. Aloita kaatamalla vesi pois muottiputkesta. Sinne on saattanut muodostua hieman kondensaatiota.

Kulho, sekoitustikku ja kaksi purkkia silikonimassaa

11. Ota esille silikonimassaa sisältävät purkit. Kaada molempien purkkien koko sisältö kulhoon tai muovipurkkiin. Käytä puista sekoitustikkua ja sekoita kunnes massa on väriltään tasainen.

12. Kaada sekoitettu silikoni muottiputkeen mahdollisimman hitaasti ja huolellisesti, jotta valokseen ei muodostuisi liikaa ilmakuplia.

Silikonimassaa kaadetaan Clone A Willy -muottiputkeen

13. Leikkaa risti keskelle neliskanttista pahvinpalaa

14. Työnnä vibraattori pahvista läpi niin, että vain sen pohja jää ulkopuolelle

15. Työnnä vibraattori mahdollisimman keskelle silikonimassaa. Pahvinpalan tulee olla tarpeeksi suuri, että se pysyy muottiputken reunalla, eikä tipahda sisälle.

Vibraattori asetetaan Clone A Willy -muottiin

Melkein valmista! Nyt luomuksesi tulee kuivua 24 tunnin ajan.

16. Kun 24 tunnin odotusaika on ohi, voit irroittaa valoksen varovaisesti muottiputkesta. Voilà! nyt voit nauttia työsi hedelmistä. Ja muista käyttää vesipohjaista liukuvoidetta, jotta kokemus olisi paras mahdollinen.

Clone A Willy -dildo

Vinkkejä penismuotin valamiseen

Kokosimme sinua varten parhaimmat vinkkimme täydellisen penisvaloksen ottamiseen. On nimittäin paljon kikkoja, joilla peniksen kloonauksen saa muutettua vielä asteen verran helpommaksi.

Erektioapuja
Vaikka sinulla ei tavallisesti olisi ongelmia pitää erektiotasi yllä, tämä kloonausprojekti ei ole operaatio kaikkein seksikkäimmästä päästä. Siksi on ihan mielekästä ottaa käyttöön apuvälineitä kovan ja vakaan stondiksen ylläpitoon.

Voit esimerkiksi käyttää penispumppua ennen muotin ottamista ja käyttää sen kanssa penisrengasta kestävän tuloksen saavuttamiseksi. Voit toki käyttää erektiota tehostavaa rengasta myös ilmankin pumppua.

Karvojen trimmaus tai voitelu
Jos sukukalleuksiasi koristaa pitkät tai tiheät häpykarvat, voi intiimikarvanpoistosta olla apua. Karvat saattavat jäädä jumiin muottimassaan tai silikoniin, joten leikkaamalla ja trimmaamalla vältyt epämukavalta karvojen repimiseltä ja karvaiselta peniskloonilta. Vaihtoehtoisesti voit peittää karvasi voitelemalla niiden päälle kerroksen vaseliinia.

Teippi
Muottiputken suuaukko voi leikkaamisen jälkeen tuntua hieman terävältä. Voit laittaa reunaan suojukseksi esimerkiksi maalarinteippiä, jotta putken suu ei tuntuisi epämukavalta ihoa vasten.

Muottijauheen täyttöpakkaus
Voi olla hyvä idea ostaa jo etukäteen lisäpakkaus Clone-A-Willy muottijauhetta, jotta sitä olisi varmaksi tarpeeksi. Jos esimerkiksi muottimassa ehtii kovettua ennen kuin saat laitettua sen ja peniksesi putkeen, voit lähteä uuteen koitokseen saman tien.

Täyttöpakkaus silikonia

Jos peniksesi koko on erektiossa pidempi kuin 22,8 cm tai haluat tehdä valun ilman vibraattoria, kannattaa hankkia lisäpakkaus silikonia.

Käyrä penis
Taipuuko vehkeesi suuntaan tai toiseen? Ei hätää! Leikkaa muottiputki kahtia kohdasta, jossa peniksesi kaartuu jyrkimmin. Käännä putken kappaleet kalullesi sopivaan kulmaan ja kiinnitä ne yhteen remppaajan parhaalla ystävällä – ilmastointiteipillä.

Nyt muottiputki on juuri sopivassa kulmassa ja voit jatkaa projektia ohjeiden mukaisesti. Löydät ohjeet tähän kuvien kanssa Clone A Willyn kotisivuilta.

Varaudu sotkuun
Sekä muottimassa että silikoni voivat valua ulos muotista, ja jos ollaan ihan rehellisiä, homma voi pahimmillaan käydä hieman sotkuiseksi.

Siksi kannattaa harkita tarkkaan, ryhdytkö kloonaushommiin kalliin persialaismaton päällä suosikkibokserit jalassasi vai suunnistatko suosiolla kylpyhuoneen tai keittiön puolelle.

Pidä käden ulottuvilla esimerkiksi talouspaperia tai vanhaa käsipyyhettä, niin vältyt suuremmilta sotkuilta.

 

Hauskoja kloonaushetkiä!

Toivottavasti et ole aivan pyörällä päästäsi erilaisten Clone A Willy -vaihtoehtojen ja niiden käyttöohjeiden kanssa. Se ei ole yhtä hikistä ja hankalaa puuhaa, kuin miltä se saattaa kuullostaa.

Sen sijaan koko prosessi on hauska, ikimuistoinen ja tuhma kokemus, kuin myös sen tuhma lopputulos.