Arvostelut

Arvostelu: We-Vibe Magic Wand Vibraattori

Kenties olet jo tehnyt tuttavuutta suositun hieromasauvan kanssa, joka myös Magic Wandina tunnetaan? Ehkä olet nähnyt sen Sinkkuelämää-sarjan jaksossa tai piilotettuna apteekin hyllylle? Magic Wand löi läpi Amerikan markkinoilla jo yli 50 vuotta sitten, kun alkuperäinen Hitachi Wand näki päivänvalon, ja sen jälkeen siitä on tehty satoja erilaisia versioita.

Vaan voiko tällaista klassikkoa keksiä vielä uudelleen? No kyllä voi! Sen on We-Vibe todistanut lanseeratessaan oman Magic Wand Vibraattorinsa.

Lue lisää tästä We-Vibe Magic Wand Vibraattorin arvostelusta, jossa tutustumme sauvaan tarkemmin ja kerromme, mikä tekee tästä seksilelusta jotain aivan erityistä.


4 ud af 5 gule stjerner

Hyvät puolet
Ylellinen design sekä muotoilun että tuntuman kannalta
Rymisevät värinät ovat tehokkaita sekä matalilla että voimakkailla tasoilla
Sopii käytettäväksi sekä yksin että yhdessä; sekä sovelluksen kanssa että ilman
Smart Silence -toiminto on todella toimiva ja vastaa odotuksia

Huonot puolet
Smart Silence -toimintoa ei voi käyttää yhdessä lisäosien kanssa
Joystick vaatii vähän totuttelua ennen kuin sitä oppii käyttämään


Ylellinen, upea design

Upea tuotepakkaus, joka sisältää We-Vibe Magic Wandin

We-Viben leikkisä ja viimeistä piirtoa myöten mietitty lähestymistapa tulee selväksi jo tuotepakkausta katsoessa, ja sama tunnelma välittyy myös itse tuotteesta. We-Vibe Magic Wand on päällystetty kauttaaltaan ihanalla, samettisen pehmeällä silikonilla. Sitä on miellyttävää pitää kädessä ja sen pinta tuntuu hyvältä ihoa vasten niin intiimialueilla kuin vartalohieronnassakin – se nimittäin käy molempiin käyttötarkoituksiin.

Se on varustettu pitkällä, aavistuksen kaartuvalla ja ergonomisesti muotoillulla varrella sekä joustavalla kaulalla. Siksi sitä on helppoa käyttää eri asennoissa ja se mukautuu vartalon luonnollisiin kurveihin riippumatta siitä, käyttääkö sitä yksin vai yhdessä kumppanin kanssa.

Se on väriltään violetti, mikä on sinulle kenties tuttua muistakin We-Viben suosituista tuotteista, ja olipa sävy mieluinen tai ei, tämä tehokas vibraattori suorastaan uhkuu sekä laatua että houkuttelevuutta.

Hellää ja voimakasta värinää

We-Vibe Magic Wand tarjoaa käyttöösi 10 rymisevää värinäasetusta, joista löytyy sekä rytmejä että portaattomasti säädettäviä voimakkuuksia. Saatavilla on sekä hellää että tehokasta stimulaatiota, joten tarjolla on jotain jokaiselle. Toisin sanoen tämä sauva sopii sinulle riippumatta siitä, etsitkö ensimmäistä Magic Wandiasi vai onko sinulla jo aiempaa kokemusta eri malleista.

We-Vibe Magic Wand kädessä

Voit vaihtaa värinän rytmiä yhden painikkeen painalluksella, mutta voimakkuutta säädetään aivan uudella tavalla. Säätöpainikkeen sijaan We-Vibe Magic Wandissa on nimittäin joystickia muistuttava pullistuma, jota voi liikutella edestakaisin. Kun haluat vibraattorin värisevän voimakkaammin tai hellävaraisemmin, työnnät vain joystickia haluamaasi suuntaan, kunnes värinä on sopivalla tasolla.

Kuten monia muitakin We-Viben tuotteita, sitä voi käyttää yhdessä ilmaisen We-Connect -sovelluksen kanssa, jonka voit ladata App Storesta tai Google Playsta. Sen kautta saat entistäkin enemmän värinöitä käyttöösi sekä monia muita leikkimahdollisuuksia, mutta palataan siihen vielä myöhemmin.

Monia uusia, tuhmia toimintoja

Magic Wandit tunnetaan niiden erityisen voimakkaista värinöistä, eikä We-Vibe Magic Wand ole siinä suhteessa mikään poikkeus. Mutta mitä muuta se tarjoaa?

Joystickin ja intuitiivisten värinöiden lisäksi We-Vibe esittelee Magic Wandin myötä mahtavan Smart Silence -toimintonsa. Sen avulla värinä alkaa vasta kun vibraattorin pää saa ihokosketuksen. Kun käynnistät We-Vibe Magic Wandin ensimmäistä kertaa, toiminto on kytkettynä päälle. Siksi saatatkin ihmetellä, missä värinät oikein viipyvät, mutta lelu toimii onneksi niin kuin pitääkin. Heti kun kosketat vibraattorin päätä kädelläsi tai viet sen sinne, missä värinä tuntuu kaikista parhaalta, se käynnistyy kuin taikaiskusta.

Tämän toiminnon suurin etu on se, että sen avulla sauvan käyttö herättää selvästi vähemmän huomiota. We-Vibe Magic Wand ei äännähdäkään muulloin kuin ollessaan aktiivisessa käytössä, ja heti kun lopetat, niin tekee sekin.Lataa We-Vibe Magic Wand magneetilla kiinnittyvällä USB-latausjohdolla

Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että joku keskeyttäisi sinut touhutessasi yksin peiton alla. Siirrä vain vibraattori pois iholta hiljentääksesi sen, jolloin käynnistyspainiketta ei tarvitse etsiä erikseen.

Toiminto on etu myös silloin, kun käytät sauvaa yhdessä kumppanisi kanssa hieronnan, esileikin tai yhdynnän aikana. Kun vibraattori on tehnyt työnsä, leikkiä ei tarvitse lopettaa vain siksi, että värinä pitää sammuttaa. Sen voi vain sujauttaa yöpöydälle, minkä jälkeen voitte keskittyä taas toisiinne.

Vibraattorissa on muitakin mainitsemisen arvoisia toimintoja, kuten sen vesitiiviys, jonka ansiosta sen voi ottaa mukaan suihkuun tai kylpyyn. Silikonipinnasta ei löydy aukkoja tai saumoja, joista vesi pääsisi sisään, joten sen avulla voit toteuttaa kaikki kosteat fantasiasi. Lisäksi se on ladattava, joten vältyt ikäviltä johdoilta ja pariston vaihdoilta. Pakkauksen mukana saat magneetilla kiinnittyvän USB-latausjohdon, jonka voit kytkeä tietokoneeseesi tai adapteriin. Varressa oleva pieni valo alkaa vilkkua sitten, kun on aika ladata sauva. Yhdellä latauksella saat peräti kaksi tuntia leikkiaikaa.

Sopii sekä sinkuille että pareille

We-Vibe Magic Wandin mukana saat myös kaksi erilaista lisäosaa, jotka muuttavat tehokkaan sauvan aivan uudenlaiseksi seksileluksi. Kumpikin niistä on valmistettu laadukkaasta silikonista ja ne ovat väriltään raikkaan vihreitä, joten ne piristävät sauvan syvää violettia mukavasti. Lisäosat asetetaan vibraattorin pään ympärille, jolloin sen värinät välittyvät myös niihin.

Muista kuitenkin kytkeä Smart Silence -toiminto pois päältä ennen kuin otat lisäosat käyttöön. Se tapahtuu pitämällä rytmipainiketta painettuna 5 sekunnin ajan. Saat sen takaisin päälle samalla tavalla.

Ensimmäinen lisäosa on päällystetty pehmeillä, leikkisillä kielillä. Sen aikaansaama stimulaatio tuntuu aivan fantastiselta klitorista vasten ja se toimii juuri sopivana vastapainona vibraattorin syvälle, rymisevälle värinälle, josta voit nauttia silloin, kun lisäosat eivät ole käytössä. Kieliä voi käyttää myös kiihottamaan tuntoherkkiä nännejä.

Mukana tulevia lisäosia voi käyttää sekä yksin että yhdessä kumppanin kanssa

Toinen lisäosa muuttaa wandin tehokkaaksi penisvibraattoriksi. Kaksi siivekettä ympäröi peniksen varren ja niiden väliin jäävä osa on varustettu stimuloivilla juomuilla.

Pidä lisäosaa paikallaan ja keskitä värinät penisjänteelle (heti terskan alla oleva tuntoherkkä alue) tai liikuttele sitä edestakaisin peniksen vartta pitkin aivan kuin itsetyydyttäessä tavalliseen tapaan. Hyvä vesipohjainen liukuvoide tekee tuntemuksista entistäkin parempia.

We-Vibe Magic Wand sopii kenen tahansa käytettäväksi sukupuolesta riippumatta, mutta se sopii vallan mainiosti myös yhteiseen käyttöön.

Muistatko vielä sovelluksen, josta oli aiemmin puhetta? Tässä kohtaa se tulee kunnolla kuvaan mukaan. Se nimittäin pystyy muuhunkin kuin vain lisäämään värinäasetuksia. Sen avulla sinä tai kumppanisi voitte käyttää älypuhelinta kaukosäätimenä riippumatta siitä, oletteko vierekkäin, omissa huoneissanne vai omilla puolillanne maapalloa. Siten voitte nauttia yhteisistä intiimeistä hetkistä, vaikka ette olisikaan fyysisesti lähellä toisianne. Sellaiset leikit voivat tuntua kuin viikon kestävältä esileikiltä, joka huipentuu kiihkeään jälleennäkemiseen.

Lopputulos

We-Vibe Magic Wand Vibraattori on kaikkea sitä, mitä Magic Wandilta voi odottaa, ja vielä paljon muutakin. Uudet toiminnot tekevät käyttökokemuksesta vieläkin paremman ja mukana tulevat lisäosat tarjoavat mahdollisuuden nauttia sauvasta aivan uusilla tavoilla. We-Vibe on jälleen kerran osoittanut, että he todella hallitsevat monikäyttöisten seksilelujen valmistamisen, joten on jännittävää nähdä, mitä he keksivät seuraavaksi.