Arvostelut

Arvostelu: Satisfyer Curvy 2+

Koko maailma – seksileluteollisuus mukaan lukien – kehittyy jatkuvasti. Tämä pätee erityisesti teknologiaan, mistä on hyvänä esimerkkinä mm. paineaaltokiihottimien tulo markkinoille joitain vuosia sitten.

Uutta paineaaltoteknologiaa hyödyntävät tuotteet nousivat nopeasti myydyimpien seksilelujen joukkoon kaikkialla maailmassa. Niistä se kaikista suosituin, Satisfyer Pro 2 Next Generation, oli jopa yksi vuoden 2016 puhutuimmista tuotteista eri medioissa.

Vain muutamaa vuotta myöhemmin näiden varsin uusien paineaaltokiihottimien joukossa puhaltaa jo muutoksen tuulet. Satisfyer-brändin uuden Curvy-tuotesarjan myötä markkinoille on tullut maailman ensimmäiset sovelluksella ohjattavat paineaaltokiihottimet. Ne ovat nimittäin yhteensopivia palkitun Satisfyer Connect -sovelluksen kanssa.

Tässä arvostelussa tutustumme tarkemmin uuteen tulokkaaseen nimeltä Satisfyer Curvy 2+ ja selvitämme, onko tulevaisuus todellakin täällä. Mihin se oikein pystyy? Ja mitä iloa sovelluksesta on? Ei huolta – testasimme kaikkea, jotta voit päättää, ansaitseeko Curvy 2+ paikan yöpöytäsi laatikossa.

Valkoinen Satisfyer Curvy 2+

4,5 tähteä

Hyvät puolet
– Hauska sovellus, jossa lukemattomia stimulaatio-ohjelmia
– Kumppani pääsee leikkeihin mukaan mistä tahansa päin maailmaa
– Istuu tukevasti ja mukavasti käteen
– Nautinnollista klitorisstimulaatiota ilman suoraa kosketusta
– Vesitiivis ja ladattava

Huonot puolet
– Vähän turhan äänekäs
– Suutinta ei voi vaihtaa


Mikä on paineaaltokiihotin?

Vaikka Curvy 2+ eroaakin muista paineaaltokiihottimista sovellusohjattavuutensa vuoksi, on se silti ensisijaisesti klitoriskiihotin. Ja siitä ilo jo alkaakin.

Paineaaltokiihottimien nopea suosio ei nimittäin syntynyt syyttä. Ne tunnetaan kyvystään antaa naisille aivan uskomattomia orgasmeja. Ja vieläpä sellaisille naisille, jotka eivät välttämättä ole koskaan aiemmin saaneet orgasmia. Kuulostaako melkein liian hyvältä ollakseen totta?

Jos epäilyttää, lue ihmeessä yli 150 positiivista arvostelua Satisfyer Pro 2 Next Generation -mallista, joka on saksalaisen tuotemerkin toistaiseksi suosituin tuote.

 

Paineaaltokiihottimien erityispiirre on se, että ne stimuloivat klitorista täysin ilman suoraa kosketusta. Siten vältyt väliaikaiselta klitoriksen tuntoherkkyyden alentumiselta, joka joskus seuraa aktiivisesta vibraattorin käytöstä. Suoran kosketuksen sijaan kiihottimen suutin asettuu ympäröimään klitorista ja hemmottelee sen jopa 8000 hermopäätettä sykkivillä ääni-, ilma- tai paineaalloilla, jotka leviävät koko klitoriksen alueelle. Ja jos se ei ole jo itsestäänselvää, sanottakoon erikseen, että se tuntuu aivan fantastiselta!

Jotkut naiset vertaavat tuntemusta todella hyvään suuseksiin. Ja koska klitoriksen tuntoherkkyys säilyy, sinun on helpompi saada useita orgasmeja peräjälkeen. Kuka nyt sellaisesta kieltäytyisi?

 

Kaikki nämä hyvät puolet koskevat myös uutta kurvikasta ystäväämme. Satisfyer Curvy 2+ saattelee sinut nopeasti ekstaasiin patentoidulla paineaaltoteknologiallaan ja rymisevillä värinöillään.

Paineaaltokiihottimien uusi aikakausi

Suurin ero Curvy 2+ -mallin ja sen suosittujen sisartuotteiden välillä on siis se, että sitä voi ohjata älypuhelimen, älykellon tai tabletin avulla. Ja vieläpä Satisfyer Connect -sovelluksella, joka voitti arvostetun Twice Pick Award -palkinnon CES 2020 -tapahtumassa.

Satisfyer Connect -sovellus

Vaan mitä sillä sovelluksella oikein tekee? Eikö se ole vain turhaa säätöä? Tähän voimme sanoa vain, että kyllähän se säätöä on, mutta ei missään tapauksessa turhaa! Ylipäänsä sovelluksella ohjattavissa seksileluissa on aina omat hyvät puolensa, mutta niiden hyödyllisyys riippuu pitkälti mukana tulevan sovelluksen laadusta ja ominaisuuksista. Joten katsotaanpa tarkemmin Satisfyer Connect -sovelluksen eri toimintoja, niin selviää, miksi se on niin fiksu.

Satisfyer Connect -sovellus

Uusi sovellus on jaettu neljään osa-alueeseen: ‘Lähietäisyys’, ‘Etäkumppani’, ‘Jako yhteisössä’ ja ‘Hälytykset’. Tutustutaan niihin vähän tarkemmin alla.

Lähietäisyys

Tämä on sovelluksen etusivu ja todennäköisesti myös se osio, jolla tulet käyttämään eniten aikaa. Sen alta löytyy peräti neljä toimintoa. Kaksi ensimmäistä ovat nimeltään ‘Ohjelman toisto’ ja ‘Live-ohjaus’. Näillä kahdella toiminnolla voit muokata omia paineaalloista ja värinöistä koostuvia stimulaatio-ohjelmia. Toisin sanoen tarjolla on loputtomasti erilaisia yhdistelmiä, jotka voit mukauttaa haluihisi ja mieltymyksiisi.

Satisfyer Curvy 2+ ja Satisfyer Connect -sovellus

Ilonpito ei suinkaan lopu tähän! Sivulta löytyy nimittäin muitakin hauskoja toimintoja. Kokeile esim. ‘Äänimaisemaa’, jossa älypuhelimen mikrofonin kautta tulevat äänet muuttuvat värinäksi omassa Satisfyer Curvy 2+ -kiihottimessasi. Kumppanisi tuhmat puheet saavat aivan uusia ulottuvuuksia.

‘Musiikkivärähtelyjen’ avulla (joka muuten osoittautui meidän suosikiksemme) voit antaa suosikkibiisisi rytmin saatella sinut kliimaksiin. Sovelluksen voi yhdistää musiikkikirjastoosi tai Spotify-sovellukseen, jolloin biitit muuttuvat värähtelyksi. Aivan huikeaa!

Etäkumppani

Yksi sovelluksella ohjattavien seksilelujen parhaista puolista on se, että kumppanin voi ottaa leikkeihin mukaan. Monesti se toimii siten, että kumppani käyttää sovellusta kaukosäätimenä samalla kun sinä itse käsittelet lelua. Mutta tämän sovelluksen avulla yhteiset leikit on viety seuraavalle tasolle. Nyt kumppanisi voi ohjata lelua vaikka toiselta puolelta maapalloa!

‘Etäkumppani’-toiminnon avulla voitte löytää yhteyden ja lisätä läheisyyttä kaukosuhteessanne. Sovellus tarjoaa myös turvallisen video- ja chat-yhteyden, joten voitte katsoa toisianne silmiin samalla kun jaatte tuhman hetken.

Jako yhteisössä

“Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo”. Se taisi olla tuotevalmistajan mantra silloin kun sovelluksen suurta, kansainvälistä yhteisötoimintoa suunniteltiin. Sen avulla voi jakaa omia suosikkiohjelmia ja ‑sekvenssejä muiden sovelluksen käyttäjien kanssa. Siten voit auttaa muita saamaan entistäkin enemmän nautintoa irti tuotteestaan. Samalla pääset itse kokeilemaan muiden hyväksi havaittuja luomuksia.

Hälytykset

Tämä toiminto selittää kenties itse itsensä, mutta se sopii erinomaisesti yhteen ‘Etäkumppani’-toiminnon kanssa. Sen avulla voitte suunnitella yhteisiä hetkiä oman Satisfyer Curvy 2+ ‑kiihottimen tai brändin muiden tuotteiden parissa. Kun sovittu aika koittaa, sinä ja kumppanisi saatte siitä muistutuksen. Siten ette unohda varata aikaa läheisyydelle ja nautinnolle.

Mahtava sisältä – kaunis ja käytännöllinen ulkoa

Jos et halua käyttää sovellusta ohjaamaan omaa Satisfyer Curvy 2+ ‑kiihotintasi, tai jos kaipaat vain pikaista helpotusta, sitä voi huoletta käyttää ilmankin. Sen varressa – juuri siinä kohdassa mihin peukalo asettuu luonnostaan – on kolme painiketta. Niiden avulla voit vaihdella 10 värinäasetuksen ja 11 paineaaltoasetuksen välillä sekä yhdistellä niitä, jotta saat ultimaattisen elämyksen.

Vaaleanpunainen Satisfyer Curvy 2+

Satisfyer Curvy 2+ on myös nimensä mukainen. Se on nimittäin varsin kaartuva muodoltaan, joten se istuu tukevasti ja miellyttävästi käteen, kun nautit kuumista soololeikeistä peiton alla tai suihkussa. Voit vallan mainiosti ottaa uuden kurvikkaan ystäväsi myös kylpyyn, sillä se on täysin vesitiivis.

Se on iso plussa myös puhdistusta ajatellen, sillä tässä mallissa ei ole irrotettavaa tai vaihdettavaa suutinta toisin kuin monissa muissa samantyylisissä tuotteissa. Niinpä Satisfyer Curvy 2+ kaipaa hieman tavallista enemmän rakkautta seksilelun puhdistusaineen tai miedon saippuan muodossa, jotta se pysyy käyttökelpoisena pitkään.

Lisäksi sen äänitaso on hieman korkeampi kuin esim. Womanizer-tuotteissa. Mutta onpa se aivan eri hintaluokassakin.

Satisfyer Curvy 2+ on ladattava

Satisfyer Curvy 2+ on hinnaltaan helposti lähestyttävä useimmille ilman että säästöpossua tarvitsee lähteä rikkomaan. Lisäetuna se on myös ladattava fiksun, magneetilla kiinnittyvän latausjohdon kautta, joten vältyt paristorumbalta.

 

Palkitun sovellusohjattavuuden ja käytännöllisen muotoilun lisäksi uusi Satisfyer Curvy 2+ on myös todella kaunis. Sen muotoilu on yksinkertainen ja minimalistinen ja se on päällystetty mitä pehmeimmällä silikonilla, joka on pinnaltaan tyylikkään matta. Siinä se eroaa myös Satisfyer Curvy 1+ -kaimastaan, joka ei ole aivan yhtä virtaviivainen.

Ylipäänsä Satisfyerin valikoimasta löytyy monenlaisia upeita seksileluja, joihin kannattaa tutustua.

Lopullinen tuomio

Voimme vain todeta, että uusi Satisfyer Curvy 2+ teki meihin vaikutuksen. Siinä on kaikki mitä rakastamme ennestään tutuissa paineaaltokiihottimissa ja paljon päälle.

Yhteensopiva sovellus on todella fiksu ja hyvin toimiva, joten yhdessä ne muodostavat mahtavan kokonaisuuden. Sovellus avaa ovet aivan uudenlaisiin seksuaalisiin nautintoihin, ja kaiken lisäksi Curvy 2+ on kaunis, vesitiivis ja ladattava.

Monin tavoin Satisfyer Curvy 2+:n voi nähdä päivitettynä versiona Pro 2 Next Generationista, joka on hallinnut markkinoita tähän asti. Joten jos sinulla on sellainen jo kotona, tulet varmasti rakastamaan tätä uutta tulokasta.

Ainoat pienet miinukset tässä ihmelaitteessa ovat sen äänitaso ja se, ettei suutinta voi vaihtaa. Mutta niiden kanssa voimme kyllä elää, kun se tuo mukanaan niin paljon muuta hyvää.

Annamme Satisfyer Curvy 2+ -kiihottimelle 4,5 tähteä ja ennustamme sen myötä vallanvaihtoa lähitulevaisuudessa. Lopuksi sanottakoon, että kyllä – tulevaisuus on todella täällä!