Arvostelut

Arvostelu: Orctan-masturbaattori

Olet kenties jo kuullut Womanizer Premiumista – ylellisestä klitoriskiihottimesta, joka on antanut naisille ympäri maailmaa lukemattomia orgasmeja. Tämän ihmelaitteen kehittäjät ovat nyt tuoneet markkinoille myös miehille tarkoitetun tuotteen, Orctan-masturbaattorin.

Michael Lenke, mies Womanizerin takana, kertoo:

“Every aspect of our Orctan has been painstakingly crafted with love and precision to provide exciting new levels of pleasure and help destigmatise male masturbation.”

Onko tämä uusi masturbaattori miehinen vastine naisten orgasmi-ihmeelle? Ja onko todella järkevää maksaa melkein 250 euroa masturbaatiotuotteesta?

Lue arvostelumme ja tutustu tuotteeseen, ennen kuin kaivat kuvettasi ja tilaat omasi.

Orctan sopii kaikille… Orctan ei sovi niille…
  • joilla on jo kokemusta seksileluista
  • jotka arvostavat ylellisyyttä ja hiljaisuutta seksileluissaan
  • jotka ovat innokkaita testaamaan uutta teknologiaa ja kokemaan uudenlaisia tuntemuksia
  • joilla on keskikokoinen penis.
  • joilla ei ole lainkaan tai joilla on vain vähän kokemusta seksileluista
  • joilla on keskimääräistä suurempi penis
  • jotka eivät halua maksaa maltaita orgasmeistaan.

Ensivaikutelma Orctan-masturbaattorista

Kun olet avannut Sinful-pakettisi ja tuotepakkaus on kädessäsi, ensivaikutelma on juuri sellainen kuin odottaa saattaa.

Ellet tietäisi Orctanista sen enempää, et arvaisi, mitä mustassa punalogoisessa rasiassa piileskelee. Pakkaus on huomiota herättämätön, virtaviivainen ja erittäin tyylikäs.

Kannen alta paljastuu masturbaattori, joka ei todellakaan näytä perinteiseltä miesten seksilelulta. Mutta palataan designiin hetken kuluttua.

Katsotaan ensin, mitä muuta rasia sisältää. Saat nimittäin masturbaattorin mukana säilytyspussin, USB-latausjohdon ja käyttöoppaan, josta löydät ohjeet englanniksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi ja espanjaksi. Käyttöoppaan seikkaperäinen kuvitus toimii erinomaisena käytännön apuna Orctan-masturbaattorin käyttöönotossa.

Orctan-masturbaattori ei näytä perinteiseltä miesten seksilelulta.

Miten se toimii?

Ennen kuin avaat housunnappisi ja ryhdyt tuumasta toimeen uuden lelusi kanssa, sinun on jaksettava malttaa vielä hetki. Masturbaattori on ensinnäkin ladattava täyteen ennen ensimmäistä käyttöä. Lataus vie kaksi tuntia. Voit kytkeä USB-latausjohdon esimerkiksi tietokoneeseen tai adapteriin.

Voit käyttää tämän ajan tuotteen eri toimintoihin tutustumiseen. Ohjauspaneeli painikkeineen ja käsituntuma saavat tuotteen muistuttamaan hyvin paljon pelikonsolin joystickia.

Laite käynnistetään ja sammutetaan pitämällä pluspainiketta painettuna 2 sekunnin ajan. Nyt kun Orctan on päällä, keskitymme hetken äänitasoihin ennen toiminnan testaamista. Äänitasoista puhuminen on kuitenkin ehkä turhaa, sillä niitä ei oikeastaan edes ole.

Orctan on ehdottomasti yksi hiljaisimmista moottoroiduista tuotteista, joita olemme koskaan kokeilleet. Voit siis unohtaa peiton alle piiloutumisen tai radion volyyminapin kääntämisen kaakkoon, jotta naapurit tai kämppäkaverit eivät aavistaisi, mitä on meneillään. Laitteen laatu tulee samalla hyvin selväksi – hyvää työtä, Orctan!

Kuvan kädet näyttävät, kuinka Orctan-masturbaattoria pidellään.

Katsotaan seuraavaksi painikkeita.

Voit vaihdella eri nopeuksien ja rytmien välillä painamalla plus- tai miinuspainikkeita. Jos painat molempia painikkeita samanaikaisesti, värinä voimistuu.

Plus- ja miinuspainikkeiden alla olevilla nuolilla voit aktivoida Orctanin auto mode -toiminnon ja vaihtaa ohjelmasta toiseen. Laite valitsee ohjelman automaattisesti käytössä olevan asetuksen perusteella. Voit keskeyttää stimulaation pitämällä molempia nuolia painettuna samanaikaisesti. Tämä on erityisen tehokas toiminto silloin, kun haluat nauttia edgingistä eli orgasmin viivyttelystä.

Kun Orctan on ladattu, sinulla on käsitys laitteen toiminnoista, liukuvoide (tietysti vesipohjainen) on käden ulottuvilla ja housut on riisuttu, olet valmis lähtemään villiin seikkailuun.

Mikä menee minne?

Unohda kaikki, mitä tiedät suihinottosimulaattoreista, Fleshlighteista, masturbaatiomunista ja pocket pussyista – mikään niistä ei näytä tai tunnu samalta kuin Orctan. Piste.

Orctanissa peniksen stimulointiin ei käytetä holkkia tai hylsyä. Sen sijaan laitteessa on kaksi superpehmeällä silikonilla pinnoitettua rullaa, joiden ainutlaatuinen liiketeknologia hieroo penistäsi. Orctanin kehittäjien mukaan laite on suunniteltu antamaan mahdollisimman todenmukaisesti suuseksiä jäljittelevä tunne, kun telat pyörivät eteen- ja taaksepäin rytmikkäästi.

Ylemmän rullan pinta on sileä, kun taas alemmassa on nystyröitä. Laitteen muotoilu on nerokas, sillä se stimuloi intensiivisesti juuri penisjännettä (terskan alapuolella), joka on äärimmäisen herkkä mutta valitettavan usein unohdettu erogeeninen alue. Orctan antaa sille sen ansaitseman huomion!

Rullien välissä on tila, johon penis asetetaan. Muista levittää sekä terskalle että rullille riittävästi vesipohjaista liukuvoidetta, jotta rullat liikkuisivat tasaisesti. Ilman liukuvoidetta kitkaa ja vastusta on liikaa, jolloin laite lakkaa automaattisesti toimimasta haavereiden välttämiseksi.

Lasidildo ja Orctan-masturbaattori

Orctanin mukaan laite sopii kaikenkokoisille peniksille, koska stimulaatio keskittyy yksinomaan peniksen kärkeen eli terskaan ja penisjänteeseen. Mutta mutta…

Rullien välinen aukko on noin 2 cm laitteen ollessa täysin auki. Jos siis olet keskimääräistä kookkaampi, tuote voi tuntua hieman ahtaalta. Laite sammuu automaattisesti, kun kitkaa tai vastusta on liikaa, mikä on tietenkin järkevää, mutta aiheuttaa valitettavasti myös paljon keskeytyksiä session aikana.

Orctan on kaikesta huolimatta mahtava tuote, mutta jos peniksesi ympärysmitta on tavallista suurempi, sinun kannattaa miettiä kaksi kertaa tämän masturbaattorin hankkimista. Jos et usko tilan riittävän, valikoimassamme on runsaasti muita itsetyydytystuotteita, joista löytyy varmasti kokoasi ja mieltymyksiäsi vastaava masturbaattori.

Onko se hintansa arvoinen?

Laatu maksaa, oli kyseessä sitten autot, kengät tai seksilelut. Mutta Orctanin hinta huitelee omissa sfääreissään, jonne vain harvat tuhmat tuotteet yltävät.

Masturbaattorina se on hyvä, siitä ei ole epäilystäkään. On helppo todeta, että kyseessä on laadukas tuote, jonka suunnittelussa niin muotoilu, toiminta kuin käyttäjäkokemuskin on otettu hyvin huomioon. Tämän kokoiset moottorit ovat hyvin harvoin NÄIN hiljaisia – itse asiassa vanha kunnon käsityö aiheuttaa joskus enemmän ääntä. Tässä suhteessa Orctan todellakin erottuu kilpailijoistaan, jolloin hintakin vaikuttaa kohtuulliselta.

Tuntuma on tietenkin makuasia. Se, mikä sinusta tuntuu tajunnanräjäyttävältä, voi olla kaveristasi ihan peruskauraa. Me kuitenkin ihastuimme laitteen rytmikkäästi hierovaan liikkeeseen, joka tuntuu erilaiselta kuin monien miehille tarkoitettujen tuotteiden tarjoama stimulaatio.

Onko Orctan uusi, jännittävä ja seksikäs? Kyllä! Onko se parempi kuin Fleshlight? Ei välttämättä.

Eli… kannattaako minun ostaa se?

Jos sinulla on vain vähän kokemusta seksileluista tai et oikein ole varma siitä, millainen stimulaatio saa polvesi veteliksi, Orctan ei todennäköisesti ole paras vaihtoehto sinulle juuri tällä hetkellä.

Jos taas olet seurannut tämän uuden ja ainutlaatuisen masturbaattorin ympärillä pyörivää hypetystä ja tiedät tarkalleen, millaisista tuotteista pidät, Orctan on loistava valinta yöpöytäsi laatikkoon.

3,5 keltaista tähteä