Arvostelut

Arvostelu: MYHIXEL TR

Kaikki, jotka haluavat kestää sängyssä kolme kertaa pidempään, käsi ylös!

Kun naiset haluavat parempaa seksiä, lisää seksuaalista tuntoherkkyyttä ja intensiivisempiä orgasmeja, he voivat harjoittaa lantionpohjan lihaksia. Tähän tarkoitukseen löytyy niin paljon geishakuulia ja muita lantionpohjan harjoittajia, että niillä voisi vaikka muuttaa meren pallomereksi.

Mutta entä miehet? Mitä he voivat tehdä seksielämän ja nautinnon parantamiseksi? Anna kun kerron! Heitä varten on nimittäin kehitetty MYHIXEL TR Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori.

“MYHIXEL is an absolute revolution for men and their sex lives.”

Näin tämän omaleimaisen itsetyydyttimen kehittänyt yritys kuvailee tuotettaan. Se nimittäin on paljon enemmän kuin tavallinen masturbaattori. Se on toki seksilelu, mutta myös apuväline ja ohjaaja kestävyysharjoitteluun. Siksi se onkin täydellinen harjoituskaveri, kun haluat oppia paremmaksi seksikumppaniksi.


4,5 tähteä

Hyvät puolet
Ylellinen ja hillitty muotoilu
On samanaikaisesti masturbaattori ja apuväline
Hiljainen, roiskeenkestävä ja helppokäyttöinen
Holkki tarjoaa aidonkaltaista tuntumaa

Huonot puolet
Miedot värinät
Vaatii pitkäjänteisyyttä ja omistautuneisuutta
Holkki näyttää todella neutraalilta ja anonyymiltä


Mikä on MYHIXEL?

Kyseessä on miehille suunnattu masturbaattori, josta on markkinoilla kaksi eri versiota: “MED” ja “TR”.

MED-malli on suunniteltu auttamaan ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsiviä miehiä, jotka ovat saaneet ongelmaansa lääkärin lausunnon. Laukeaminen on ennenaikaista, kun se tapahtuu tahdonvastaisesti jo ennen kuin yhdynnän aloittamisesta on kulunut kolme minuuttia.

Tässä blogissa katsomme lähemmin MYHIXEL TR -mallia. Se on suunnattu miehille, joilla ei ole lääkärin diagnoosia herkästä ejakulaatiosta, mutta jotka haluavat oppia kestämään pidempään sängyssä ja olemaan tietoisempia siitä, mitä kehossa tapahtuu kliimaksin hetkellä. Eli opit kontroillomaan paremmin orgasmejasi ja saat enemmän nautintoa. Kuulostaa hyvältä, vai mitä?

Seksilelu MYHIXEL TR, jossa on armeijanvihreä pinta ja kuparinvärinen kansi

Tyylikäs muotoilu

Tämä moderni seksilelu on ylellinen sisältä ja ulkoa. Sen kova ulkokuori on vuorattu armeijanvihreällä silikonilla, joka näyttää hyvältä ja antaa lisäksi pitoa. Itsetyydytin pysyy hyvin hyppysissäsi vaikka meno yltyisi kovaksi.

Tuotteen kansi on kuparin värinen – tyylikäs värisävy, joka on ollut suosittu pohjoismaisessa muotoilussa jo hyvän aikaa. Suoraan sanoen MYHIXEL ei juurikaan muistuta muita tyypillisiä masturbaattoreita. Se on upea, tyylikäs ja sisällöltään “täyttä kultaa”.

MYHIXEL TR kyljellään ja ilman kantta

Masturbaattori nimittäin kätkee sisälleen houkuttelevan pehmeän holkin, joka on valmistettu joustavasta ja aidontuntuisesta materiaalista. Se tuntuu aivan siltä, kuin työntyisit suloiseen ja halukkaaseen vaginaan. Holkin sisärakenne on täynnä pehmeitä nystyröitä, jotka stimuloivat kiihottavasti. Sen syvyys on 14 cm ja sisähalkaisija 2 cm, joka tosin joustaa 6,4 cm:iin asti, joten se sopii kooltaan useimmille miehille.

Eleettömän neutraalit ulkoiset osat holkissa jakavat mielipiteitä. Jos sinua houkuttelee Fleshlight-tuotteista tuttu yksityiskohtaisen aidonkaltainen emätinaukko, MYHIXEL TR:n holkki voi olla pieni pettymys. Jos taas mielummin käytät omaa mielikuvitustasi, on holkin ulkonäkö ihan kelvollinen.

Mihin MYHIXEL TR pystyy?

Ehkä on helpompi kysyä, että mihin se ei pysty. Kuten jo aiemmin kerroimme, MYHIXEL TR on sekä apuväline että seksilelu samoissa kuorissa, joten voit vapaasti suunnitella itsellesi sopivimman kokemuksen.

Ennen kuin virittäydyt tunnelmaan, kannattaa käyttää pieni hetki valmisteluihin, jotta kokemuksesi olisi mahdollisimman miellyttävä. Voit esimerkiksi kytkeä päälle lämmitystoiminnon alimmaisesta napista, joka on aivan ON-painikkeen alapuolella.

Kuva MYHIXEL TR -masturbaattorin painikkeista

Pidä painiketta alhaalla muutaman sekunnin ajan kunnes siihen syttyy valo, ja muista jättää kansi päälle. Lämmitystanko on nimittäin kiinni kannen sisäpuolella. Kannessa ja lieriön suulla on pienet magneettiset napit, jotka tulee asettaa kohdilleen, jotta kansi sulkeutuu kunnolla.

Kun lämpötila on mieleinen ja tunnelma oikea, tarvitset vain vesipohjaista liukuvoidetta ja olet valmis aloittamaan. Kun ostat MYHELIX TR:n, mukana tulee 3 ml:n näytepakkaus liukkaria, mutta löydät aina lisää Sinful.fi-verkkosivun liukuvoideosastolta.

Voit tehdä kokemuksesta vieläkin nautinnollisemman käynnistämällä kiihottavan värinätoiminnon. Se tapahtuu pitämällä ON-painiketta pohjassa muutaman sekunnin ajan, kunnes siihen syttyy valo. Värinä on mietoa, lähes kihelmöivää ja uskomattoman hiljaista, ja sen tuntee holkissa parhaiten ensimmäisen muutaman senttimetrin matkalla. Värinä on kehitetty erityisesti parantamaan kykyä hillitä orgasmin tuloa.

Masturbaattorin pohjaa kiertämällä voi säätää kiihottavaa alipainetta, jonka imevä tuntuma ei ainakaan tee kokemuksesta huonompaa.

Mullistava sovellus

Ominaisuus, joka erottaa MYHIXEL TR:n huomattavasti muista saman kategorian itsetyydyttimistä, on sen ilmainen sovellus MyHixelPlay. Helppokäyttöinen sovellus on yhteensopiva sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmien kanssa ja se toimii lähes kuin omana henkilökohtaisena seksologinasi.

Sovelluksen kautta pääset käsiksi pelillistettyyn harjoitusohjelmaan, jossa matkustat kohti uusia galakseja ja parempaa suorituskykyä sängyssä. Se on hieman kuin tasohyppelypeli, joka avaa uusia tasoja ja mahdollisuuksia suoritettuasi harjoitukset onnistuneesti.

Näyttökuva MyHixelPlay-sovelluksesta iOS-käyttöjärjestelmälle

Aluksi vastaat muutamaan kysymykseen koskien seksielämääsi ja kestävyyttäsi sängyssä, jonka jälkeen olet valmis matkustamaan erilaisille planeetoille. Jokaisella planeetalla on tehtävä tai harjoitus, joka auttaa sinua kiinnittämään huomiota kehosi tuntemuksiin ja eri lihasryhmiin samalla kun käytät masturbaattoria (tai kun olet kumppanisi kanssa sängyssä).

Ohjelman on kehittänyt Murcian Seksologisen instituutin johtaja Jesús E. Rodriguez yhdessä Miguel Hernández yliopiston kanssa.

MYHIXEL:in taustatiimi tutki, kuinka metodeja kuten sulkijalihaksen hallinnan treenaamista (Sphincter Control Training) ja kognitiivista käyttäytymisterapiaa (Cognitive Behavioral Therapy) voidaan hyödyntää yhdessä värisevän seksilelun kanssa kestävyyden/sänkystaminan kasvattamiseen.

Voit halutessasi lukea lisää tutkimuksesta nettisivulta Plos.org ja The Journal of Sexual Medicine.

Totuuden hetki

MYHIXEL TR on epäilemättä hienostunut tuttavuus. Sen tyylikäs ulkokuori on aivan omaa luokkaansa, ja on vaikea löytää toista tuotetta, joka yltäisi samalle tasolle ylellisyyden ja esteettisyyden suhteen. Idea tuotteen taustalla on myös mainio – itsetyydytystuote, joka tuntuu fantastiselta ja auttaa kehittymään paremmaksi seksikumppaniksi.

Sovellus on todella hyvin toteutettu ja tekee masturbaattorin käyttämisestä mielenkiintoista. Se tekee kokemuksesta aivan erilaisen kuin jos “vain” nautiskelisit (upeasta) seksilelusta.

Tämä lääketieteen ja seksilelun rakkauden hedelmä ei ole mikään pikaratkaisu ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Mutta jos olet päättäväinen sänkykestävyysharjoittelun suhteen ja sinulla on tarpeeksi kärsivällisyyttä suorittaa sovelluksen harjoituksia, se tarjoaa auttavan käden lopun seksielämäsi parantamiseen.