Arvostelut

Arvostelu: Lora DiCarlo Osé 2

Maailma, jossa kaikilla on sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta mahdollisuus ja halu tutustua omaan vartaloonsa ja seksuaaliseen nautintoon.

Tältä kuulostaa seksilelualan uunituoreen tulokkaan, Lora DiCarlon, jalo ja kunnianhimoinen missio. Italialaisvivahteisen nimensä tuotemerkki on saanut perustajaltaan Lora Haddock DiCarlolta.


Hyvät puolet
– Monitoiminen
– Tarjoaa syviä klitoris- ja/tai G-pisteorgasmeja
– Mahdollisuus saavuttaa tuplaorgasmi
– Hyvin säädettävissä
– Vesitiivis ja ladattava
– Kaunis ja tyylikäs

Huonot puolet
– Totuttelu vie aikaa
– Paikalleen asettaminen on hankalaa


Tämän arvostelun kohteena on päivitetty versio tuotemerkin ensimmäisestä tuotteesta: nelinkertaisesti palkittu Lora Dicarlo Osé 2. Ennen kuin sukellamme syvemmälle tämän upean laitteen ominaisuuksiin, tutustutaan tarkemmin huimaan tarinaan sen taustalla. Se nimittäin kertoo elämän mullistaneesta orgasmista ja siitä, kuinka tahdonvoima ja ennen kaikkea tiedon voima päihittivät maailman vaikutusvaltaisimman teknologiatapahtuman tuomarit.

Lora Dicarlo Osé 2

Orgasmi, joka muutti kaiken

Eräänä päivänä Lora oli niin onnekas, että hän sai kokea tarunhohtoisen ja äärimmäisen intensiivisen tuplaorgasmin. Sen voi saavuttaa stimuloimalla G-pistettä ja klitorista samanaikaisesti, ja yhdessä ruiskuorgamin kanssa sitä pidetään yhtenä vaikuttavimmista seksuaalisista elämyksistä, jonka nainen voi kokea. Kun hän orgasmin jälkeen palasi maan pinnalle, ensimmäinen ajatus Lora DiCarlon mielessä oli: “miten teen tämän uudelleen?”

Hän lähti selvittämään, miten voisi saavuttaa orgasmin omin käsin. Tämä puolestaan johti innovatiiviseen ja palkittuun tuotteeseen, joka tuli muuttamaan teknologia-alan näkemyksen seksileluista.

Näin syntyi Lora DiCarlo Osé

Lora DiCarlo teki taustatutkimusta ja otti yhteyttä Yhdysvaltojen huippuyliopistojen johtaviin robottiteknologian tutkijoihin ja insinööreihin. Mikrorobotiikan ja bioniikan (luonnon mekanismeja teknologiaan soveltava metodi) avulla hänen visiostaan tulisi vihdoin todellisuutta.

Tavoitteena oli luoda seksilelu, joka pystyisi imitoimaan kumppanin kanssa harrastettavasta seksistä tuttuja liikkeitä ja rytmejä tehokkaasti. Näin syntyi hänen ensimmäinen tuotteensa, Lora DiCarlo Osé, josta syntyi odottamaton kohu.

Tuote teki ensiesiintymisensä CES-messuilla, missä esitellään uusimpia ja merkittävimpiä tuotteita teknologian alalla. Siellä se voitti himoitun innovaatiopalkinnon. Pian palkinto kuitenkin vedettiin takaisin, koska Osé olikin järjestäjien mielestä “moraaliton” ja “säädytön”.

Mutta Lora DiCarlo ei suinkaan antanut vain olla. Terävä keksijä päätti läksyttää organisaatiota seksuaalisen hyvinvoinnin tärkeydestä. Hän halusi näyttää, että innovatiivisilla naisille suunnattuilla seksileluilla on paikkansa muiden kulutustuotteiden rinnalla. Kamppailu kantoi hedelmää ja Osé sai palkintonsa takaisin.

Sen jälkeen tuotemerkki on voittanut roppakaupalla palkintoja, eikä Lora DiCarlon uteliaisuus ja motivaatio laantunut lainkaan. Asiakaspalautteen ja käyttäjätestien avulla he kehittivät tuotetta yhä paremmaksi, kunnes lopulta Lora DiCarlo Osé 2 näki päivänvalon.

Mutta mikä tekee tästä uudesta seksilelusta niin erityisen? Onko se todella saamansa huomion arvoinen? Tutustutaanpa tarkemmin tähän kohuttuun laitteeseen.

Lora Dicarlo Osé 2 Klitoris- ja G-pistestimulaattori

Millainen seksilelu Lora DiCarlo Osé 2 on?

Kun tätä tuotetta pitelee ensimmäistä kertaa kädessä, se on jo ällistyttävä kokemus itsessään. Se ei nimittäin olekaan mikään ihan pieni veijari! Eikä se oikein muistuta mitään muita tuntemiamme seksileluja. Mutta se on kaunis ja tyylikäs, ja antaa vaikutelman, että tässä on viimeisen päälle suunniteltu tekninen laite. Jo sen houkuttelevan silkinpehmeä silikoninen pinta ja hieno vaaleanharmaa väri tekevät vaikutuksen.

Lora DiCarlo Osé on oikeastaan kaksi tuotetta yhdessä, sillä se tarjoaa upeita tuplaorgasmeja stimuloimalla sekä klitorista että G-pistettä. Sen varsiosassa on sisäinen kuula, joka kulkee edestakaisin hieroen G-pisteen aluetta.

Kuulan liike imitoi nautinnollista “tule tänne” -liikettä, jolla G-pistettä hierotaan sormin. Laitteen toisessa päässä on paineaaltokiihotin, joka lähettää paineaaltoja koko klitorikseen. Se tuntuu aivan siltä, kuin saisit uskomattoman hyvää suuseksiä.

Päitä yhdistävää vartta voi taivuttaa, jotta stimulaatio kohdistuisi juuri sinne, missä se tuntuu parhaimmalta. Lora DiCarlo Osé 2 on myös vesitiivis ja ladattava, joten voit ottaa sen mukaan kosteisiin kylpyleikkeihin ja säästyt myös paristojen vaihtamiselta.

Lora Dicarlo Osé 2 ja latausjohto

Näin sitä käytetään

Tämän innovatiivisen seksilelun käytössä hankalin osuus on G-pistehierojan sisään asettaminen. Kestää nimittäin jonkin aikaa, ennen kuin sen saa juuri oikeaan asentoon, etenkin kun sormet ja Osé ovat molemmat liukuvoiteella liukastettuja. Kun vihdoin löydät itsellesi sopivan kulman, niin se istuu hyvin paikoilleen ja tuplaorgasmeihin johtavat leikit voivat alkaa.

On hyvä idea aloittaa hellästi käyttämällä vain klitorisstimulaattoria, ennen kuin asetat G-pistehierojan sisällesi ja ryhdyt säätämään lelua sopivaan kulmaan. Ennen G-pisteen stimulointia on hyvä olla jo valmiiksi kiihottunut. Tuolloin emätin turpoaa ja on vastaanottavaisempi nautintopisteen stimulaatiolle.

Laita Osé 2 pois päältä siksi aikaa, kun asetat sen sisääsi. Kokeile ensin esimerkiksi sormilla, kuinka syvälle sen tulee asettua. G-piste sijaitsee emättimen etuseinämässä vatsan puolella ja muistuttaa tuntumaltaan ja kooltaan pehmeää saksanpähkinää. Pisteen hierominen ja painelu tuntuu erittäin nautinnolliselta, ja siksi Osé 2:n kuula tuntuukin vastustamattoman hyvältä. Kuula liikkuu 10 eri nopeudella ja liikkeitä on 4 eri pituutta, joita voit säätää helposti ovaaleista painikkeista.

Lora Dicarlo Osé 2

Joillekin tämän tyyppinen stimulaatio voi vaatia hieman totuttelua, ja vie aikansa ennen kuin G-pisteorgasmin mysteerit aukeavat. Voi olla hyvä idea leikitellä osilla ensin erikseen, ennen kuin heittäydyt jahtaamaan tuplaorgasmeja.

Kun olet valmis käyttämään molempia osia samanaikaisesti, luvassa on uskomattoman upeaa stimulaatiota. G-pistehierojan kuulat pitävät hyvää huolta pehmeästä G-pisteen alueesta samalla kun fantastiset paineaallot hyväilevät klitoristasi.

Paineaaltoja voisi parhaiten kuvailla sykkiväksi nautinnoksi, joka tuntuu koko klitoriksessa – aivan sen sisäisiä osia myöten, jotka harvemmin saavat tällaista huomiota osakseen. Voit valita 10 eri intensiteetin väliltä.

Harjoittelu tekee mestarin

Ehkä et onnistu saamaan tuplaorgasmia ensiyrittämällä. Voi olla, että saat upeiden paineaaltojen ansiosta orgasmin aluksi ennemmin klitoriksen stimulaatiosta. Vaan harjoittelu tekee mestarin ja tämän laitteen kanssa se vasta hauskaa onkin. Lopussa häämöttävä palkinto on todellakin kaiken vaivan arvoinen.

Kun saat ensimmäisen tuplaorgasmisi, huomaat sen kyllä. Nautinto ottaa vallan koko kehostasi, emättimesi supistelee ja vartalosi vapisee mielihyvästä aivan varpaitasi myöten.

Lopullinen tuomio

On todella upeaa, että joku on valmis panostamaan näin paljon ja etenkin yhtä hienon tavoitteen eteen, kuin Lora DiCarlo. Mutta vastaako Osé 2 siihen kohdistuvia odotuksia? Sanoisimme, että kyllä. Vaikka et saisikaan sillä tuplaorgasmeja, on lähes takuuvarmaa, että saat joko klitoris- ja/tai G-pisteorgasmeja leikkiessäsi sen kanssa, eikä se ole vähäinen saavutus.

Kuten usein uusien asioiden kanssa, alku voi olla hieman haastavaa ja voi ottaa aikansa, ennen kuin opit kaiken Lora DiCarlo Osé 2:sta ja omasta kehostasi. Se teki meihin kuitenkin erittäin syvän vaikutuksen ja olemme iloisia siitä, että verkkokaupassamme on näin viimeisen päälle suunniteltu tuote.

Siksi annamme sille neljä tähteä ja kiiruhdamme saman tien kokeilemaan muita Lora DiCarlo -tuotemerkin innovatiivisia seksileluja. Löydät upean valikoiman täältä.