Arvostelut

Arvostelu: Lelo Smart Wand Large 2

Ruotsalainen seksilelujätti LELO on vastikään lanseerannut uuden, parannellun version testejä voittaneesta Smart Wand -vibraattoristaan. Sen nimi on (varmaan jo arvaattekin!): LELO Smart Wand Large 2.

Testasimme tätä uutta magic wand -vibraattoria nähdäksemme miten se erottuu suositusta edeltäjästään. Tässä blogipostauksessa käymme läpi sen useita hyviä puolia, kuin myös niitä harvoja huonojakin.


Neljä viidestä tähdestä

Hyvät puolet
Ylellinen ja ergonominen muotoilu, joka huokuu luksusta ja hekumaa
Voimakkaita värinöitä usealla voimakkuudella ja rytmillä
Helposti hallittava sekä yksin että kumppanin kanssa nautittaessa

Huonot puolet
Päivitys ensimmäiseen malliin verrattuna ei ollut ihmeellinen


LELO Smart Wand Large 2 -vibraattorin pää

Ensisilmäyksellä LELO Smart Wand Large 2 ei tunnu juurikaan eroavan edeltäjästään. Oikeastaan lainkaan.

Sen hoikassa ja kaarevassa varressa on kaunis metallinhohtoinen levy ja ohjauspaneeli, jossa on kolme painiketta: plus, miinus ja rytmin vaihto.

Koko komeuden kärjessä koreilee joustavalla kaulalla varustettu vibraattorin pää. Tässä kakkosversiossa LELO on parannellut sen tuntumaa houkuttelevammaksi ja se on päällystetty aivan erityisen pehmeällä silikonilla.

Vibraattorin pää tuntuu ylelliseltä ja sen pinta on miellyttävä ihoa vasten riippumatta siitä, käytätkö sitä aistilliseen vartalohierontaan vai intiimialueille.

Keskity nautintoon

Vaikka sitä ei ulkoa päin huomaa, LELO Smart Wand Large 2 on sisällöltään kehittyneempi versio edeltäjästään. Se on valmistettu niin, että sen värinät eivät juurikaan välity sauvan varteen. Vaikka tämä ei ole ihan tajunnanräjäyttävä muutos, sen voi tosiaankin tuntea – mikä on todella siistiä! Mitä vähemmän sauvan varsi tärisee kädessäsi, sitä helpompaa on keskittyä niihin alueisiin, joissa värinän kuuluukin tuntua – nimittäin vibraattorin päässä ja erogeenisilla alueillasi.

LELO Smart Wand Large 2 kädessä

Alkuperäisen mallin lataamiseen tarvitsi pistorasiaan laitettavan 9V-laturin, mutta uudessa LELO Smart Wand Large 2 -mallissa on käytännöllinen USB-latausjohto. Eli voit ladata sen kytkemällä sen suoraan tietokoneeseen tai älypuhelimesi adapteriin. Sen lisäksi kakkonen tarjoaa tuplasti enemmän käyttöaikaa kuin edeltäjänsä. Yhdellä latauksella saat 4 tuntia nautintoaikaa.

Enemmän stimulaatiovaihtoehtoja

Kahden luksusmallin ulkonäössä ei tosiaan ole paljoa eroa, mutta LELO onkin jemmannut suurimmat muutoksensa vibraattorin sisäosiin ja moottoriin – ja nämä erot ovat selvästi huomattavissa.

Uudessa mallissa on 2 x 10 erilaista värinäsetusta: 10 tasoa ja 10 rytmiä. Eli kokonaiset 4 asetusta lisää verrattuna edeltäjään, mikä tarkoittaa myös entistä enemmän vaihtoehtoja. Näin ollen sinulla on hieman enemmän mahdollisuuksia räätälöidä stimulaatiota juuri sille voimakkuudelle ja rytmille, joka miellyttää sinua eniten. Jos nautit vaihtelusta ja rakastat sykkiviä rytmejä, suurempi valikoima nopeuksia ja asetuksia on vain eduksi.

Lähikuva LELO Smart Wand Large 2:n painikkeista

Alkuperäisessä mallissa on SenseTouch-niminen toiminto, joka jakaa mielipiteitä. Se on toiminto, jossa värinät tehostuvat vibraattorin pään koskettettaessa ihoa, ja jonka saa kytkettyä päälle ja pois päältä.

Tämä toiminto on jätetty kokonaan pois LELO Smart Wand Large 2 -mallista ja on tietenkin paikallaan kysyä, että voiko ominaisuuden poistamista oikein kutsua päivitykseksi. Samalla voi toki myös miettiä, että kaipaako kukaan tätä ominaisuutta? Ei! Ei ollenkaan.

Kakkosmallia on helppoa säädellä painikkeista ja “vanhaan” malliin verrattuna ne ovat jollain tapaa kosketusherkempiä. Kun haluat lisätä tai vähentää stimulaation voimakkuutta, voit vain pitää plus- tai miinusnappia pohjassa. Intensiteetin vaihto sujuu myös todella soljuvasti ja intuitiivisesti ensimmäiseen malliin verrattuna. On helppoa hurauttaa värinät nopeasti kevyestä kiihkeään.

Lopullinen arvio

LELO Smart Wand Large 2:n koko pakkaus sisältöineen

Jos tunnet tai omistat jo ensimmäisen mallin ja odotat vallankumouksellisen uudenlaista kokemusta, LELO Smart Wand Large 2 saattaa olla hienoinen pettymys.  Vaikka se onkin monelta osin päivitetty, sauva muistuttaa kieltämättä hyvin paljon edeltäjäänsä.

Jos toisaalta kaipaat pieniä, yksityiskohtaisia muutoksia tehokkaaseen ja tyylikkääseen luksustuotteeseen, joka on aivan omaa luokkaansa, tämä magic wand loihtii hymyn huulillesi ja polvesi veteliksi.

Vaikka kyseessä on vain uusi malli suositusta tuotteesta, se on kokeilemisen arvoinen tuttavuus (ja ah, minkälainen tuttavuus!).

Ihaniin ja syviin orgasmeihin ei vain voi olla tyytymätön, joten loppujen lopuksi LELO Smart Wand Large 2 ansaitsee kokonaiset 4 fantastista tähteä!