Arvostelut

ARVOSTELU: LELO F1S V2

Olet todennäköisesti kuullut LELO:sta, ja jos et, nyt kannattaa höristää korvia! Tämä ruotsalainen yritys valmistaa sekä naisille että miehille erittäin korkealaatuisia, palkittuja seksileluja, jotka tunnetaan erinomaisista materiaaleistaan ja sekä toimivasta että tyylikkäästä muotoilustaan.

 

LELO:n uusin tuote F1S V2 Pleasure Console Masturbator on uusi, entistäkin parempi versio LELO F1S -sarjan supersuosituista LELO FLs-Prototype Masturbator ja LELO F1s Developers Kit RED Masturbator -masturbaattoreista.

Me olemme luonnollisesti arvostelleet myös nämä tuotteet.

Mitä uutta uusimmassa versiossa on?

Ensinnäkin tämä mielihyvähermoja kutkuttava masturbaattori on kaksi kertaa tehokkaampi kuin edeltäjänsä. Lisäksi siinä on neljä ainutlaatuista ohjelmavaihtoehtoa, joista jokaisessa on peräti seitsemän eri värinärytmiä. Valinnanvaraa siis riittää, joten voit helposti kartoittaa oman tiesi äärimmäisen nautinnollisiin orgasmeihin. Kirsikkana kakun päällä lelun holkki on pehmeämpi ja joustavampi, mikä antaa entistäkin ainutlaatuisemman elämyksen.

Seuraavassa tarkastelemme lähemmin sitä, miltä lelu tuntuu, onko se maineensa arvoinen ja kannattaako tämän kaltaiseen masturbaattoriin sijoittaa.

Tutustutaan ensin lelun tärkeimpiin etuihin ja hieman huonompiin puoliin, jotta saat käsityksen siitä, onko se ylipäänsä omaan tyyliisi sopiva.

HYVÄÄ HUONOA
 • Stimuloiva SenSonic ™ -teknologia
 • Nopeus vaihdettavissa
 • Ohjauspainikkeet sekä masturbaattorissa että sovelluksessa
 • Helppo puhdistaa
 • Lämmitystoiminto holkissa
 • Mitoitettu keskikokoiselle penikselle
 • Hinta
 • Hieman äänekäs

Kiinnostuitko? Mahtavaa!

Seuraavaksi käymme lelun tarkemmin läpi sisältä ja ulkoa. Tästä vekottimesta voi tulla uusi suosikkisi ennen kuin arvaatkaan!

Hyvä ja laadukas muotoilu (ja vain yksi pieni haittapuoli)

Masturbaattorin muotoilu on virtaviivainen, puhdaslinjainen ja näppärä. Pehmeää ja joustavaa holkkia ympäröi kova ulkokuori. Lelun kokonaispituus on 14 cm ja ulkoisen osan halkaisija 6,5 cm, joten siitä saa tukevan otteen. Mukana tulevalla USB-latauskaapelilla lelu on helppo ladata.

LED-valopaneelin tarkoituksena on lisätä visuaalista mielihyvää. Konsepti on nokkela, mutta penis ei ole suoraan näkyvissä, vaan näkyy vain osittain värillisen holkin läpi. Käytön aikana ikkuna tulee joka tapauksessa vasemmalle puolelle, joten kovin kummoista näköalaa ei muutenkaan ole tarjolla.

masturbator

 

Säätimet sijaitsevat tuotteen toisessa päässä:

1 x virtapainike
1 x “+” -painike
1 x “-” -painike

Ohjat ovat siis tukevasti omissa käsissäsi, vaikka kuinka tärisisit ja näkisit tähtiä. Voit käyttää myös sovellusta, mutta siitä lisää myöhemmin.

FS1 V2 on samankokoinen kuin edellinen malli: aukon halkaisija on 5 cm ja sisäosan syvyys 11 cm, joten lelu on suunniteltu keskikokoisille tai sitä hieman pienemmille peniksille.

Holkki on pehmeämpi ja joustavampi kuin edellisessä mallissa, ja sen todellakin tuntee. Se syleilee penistä tiukasti, aluksi jopa aavistuksen ahtaasti, mutta runsas vesipohjainen liukuvoide ja oikea rytmi auttavat pian pääsemään jyvälle jutun juonesta.

Lisästimulaatiota antavat sisäpuolen erikorkuiset juomut. Niistä ensimmäinen ja ulkonevin on erityisen vaikuttava, ja kun liikuttelet masturbaattoriasi edestakaisin peniksen vartta pitkin, se saa takuulla silmäsi laajenemaan ja leukasi loksahtamaan mielihyvästä!

Tuote on vesitiivis ja erittäin helppo puhdistaa: pese vain lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla ja anna sen kuivua itsekseen. Jos haluat varmistua hyvästä hygieniasta, voit käyttää tarkoitukseen suunniteltua seksilelun puhdistusainetta.

SenSonic-teknologia rikkoo nautinnon rajoja

Kaksoismoottorilla varustetussa LELO F1S V2 -masturbaattorissa yhdistyvät sekä tuttu värinä että polvia tutisuttavia orgasmeja antava SenSonic-teknologia.

Toinen moottoreista tuottaa voimakkaita SenSonic-ääniaaltoja. Ne ulottuvat pintaa syvemmälle ja stimuloivat penistä kaikista suunnista yhtä aikaa, mikä on parhaimmillaan tajunnanräjäyttävä elämys. Toisin kuin perinteinen värinä, joka kutittelee lähinnä pinnalla olevia hermopäätteitä, SenSonic-aallot tarjoavat kokonaisvaltaisemman stimulaation. Värinääkään ei toki ole unohdettu, joten tämä lelu hemmottelee käyttäjäänsä todella perusteellisesti.

Täydellä teholla värinä voi tuntua lähes liiankin intensiiviseltä, joten sitä kannattaa käyttää vain lyhyitä jaksoja kerrallaan.

masturbator

Tämän tason teknologia ei valitettavasti ole vielä saatavana äänettömässä muodossa. Jos tuotteen tasainen, melko kovaääninen hurina estää sinua uppoutumasta täysillä nautintoosi, saatat tarvita vastamelukuulokkeita tunnelman säilyttämiseksi.

Kuoressa värinät ja ääniaallot eivät toisaalta juurikaan tunnu, joten kädet eivät mene tunnottomiksi pitkänkään session aikana.

Vakionopeussäädin pitää voimakkuuden tasaisena esimerkiksi silloin, kun vaihdat stimulaatioasetuksesta toiseen. Älykäs lelu osaa seurata ja säätää intensiteettiä jatkuvasti, joten et joudu kokemaan turhauttavia katkoksia. Tuotteessa on 10 integroitua anturia, jotka keräävät tietoa sovellusta varten.

Tuotteen yhdistäminen sovellukseen on äärimmäisen helppoa:

 1. Lataa LELO F1S V2 -sovellus
 2. Käynnistä F1S V2 -masturbaattori
 3. Yhdistä masturbaattori sovellukseen yhdellä napsautuksella
 4. Valmista!

Säätimenä toimii kojelauta, jonka kautta voit vaihtaa asetuksesta toiseen, räätälöidä omia ohjelmia, valita halutessasi lämmitystoiminnon (ja varmasti haluatkin!) ja tutkia erilaisia tilastoja, jotka sisältävät tietoa esimerkiksi siitä, kuinka nopeasti liikutat masturbaattoria käytön aikana.

Lopullinen tuomio

Kokonaisvaikutelma

Erittäin stimuloiva! Jos olet käyttänyt väriseviä seksileluja aiemmin, niiden stimulaatiopotentiaali on sinulle varmasti tuttu. LELO F1S V2 -masturbaattorin SenSonic-teknologia avaa kuitenkin oven aivan uuteen nautintojen maailmaan, eikä se vaadi kuin vähän harjoittelua.

Kenelle tuote soveltuu?

Tämä tuote on hyvä valinta kaikille, joilla on jo jonkin verran kokemusta masturbaattoreista ja pocket pussy -tyyppisistä itsetyydyttimistä. Jos haluat saada kaiken irti F1S V2c-mastrurbaattorista, sinun on hyvä tietää, mistä pidät ja millä tavalla mieluiten saavutat nautintosi.

Voit ajatella sitä näin: vaikka tavallinen pala paahtoleipää voilla ja marmeladilla on joskus mielestäsi maistunut taivaallisen hyvältä, jossain vaiheessa makusi voi kehittyä niin, että sinulle kelpaakin enää vain tuore kylmänostatettu hapanjuurileipä vispatulla luomuvoilla – kyse on siis kokemuksen kertymisestä ja oman nautintosi kehittymisestä.

SenSonicin ja klassisen värinän yhdistelmä tuntuu aivan erilaiselta perinteisiin värinäleluihin verrattuna, mikä voi vaatia hieman totuttelua.

Miten kuvailisimme sitä ystävillemme?

“Jos etsit jotain todella järisyttävää, kokeile tätä!”
Kun olet kerran kokeillut tätä lelua, haluat varmasti julistaa sen ilosanomaa kaikille muillekin! Tuote on erittäin korkealaatuinen, mutta myös melkoisen hinnakas. Kannattaa siis varmistaa, että tuote on oikeasti sinulle sopiva ennen kuin sijoitat siihen tukun seteleitä.

Mitä kannattaa pitää mielessä?

Tutustu tuotteeseen rauhassa ja etsi sinulle parhaiten sopiva värinäyhdistelmä. Nautinto on niin intensiivinen, että ensimmäisellä käyttökerralla orgasmi voi tulla yllättävän nopeasti – niin nopeasti, ettet edes huomaa eroa muihin tuotteisiin. Varaa siis riittävästi aikaa leluun tutustumiseen ja perusteellisiin kokeiluihin.

Pitäisikö sinun hankkia LELO F1S V2?

Jos tiedät oman kokosi, uskot tuotteen sopivan sinulle, et säikähdä kohtalaisen äänekästä hurinaa eikä suolainen hintakaan hirvitä sinua, tämä masturbaattori on ilman muuta paras mahdollinen vaihtoehto.

Yksinkertaisesti sanottuna LELO:n uusin masturbaattori todellakin ansaitsee paikkansa yrityksen korkealaatuisessa tuotevalikoimassa.