LELO F1s Developers Kit Red Onaniprodukt
Arvostelut

Arvostelu: LELO F1s

Ruotsalaiset tunnetaan ehkä parhaiten edullisista koottavista huonekaluistaan, mutta länsinaapurimme osaavat selkeästi muutakin kuin tehdä lastulevyistä kalliin näköistä designia.

Ruotsalainen tuotemerkki LELO valmistaa nimittäin erittäin ylellisen kaliiberin seksileluja. Ostaessasi LELO:n huippulaadukkaista materiaaleista valmistettuja tuotteita, saat haltuusi vertaansa vailla olevaa muotoilua ja taattua laatua.

Seksilelujätti lanseerasi vastikään viimeisimmän miehille suunnatun tuotteensa, nimittäin LELO F1s -masturbaattorin, josta on saatavilla kaksi erilaista mallia: LELO F1s Developer’s Kit RED Masturbaattori ja LELO F1s Prototype Masturbaattori.

Mutta vastaavatko nämä kaksi uutta itsetyydytystuotetta tuotemerkin tunnettua laatua? Ja saatko todella rahallesi vastinetta, kun ostat tuotteita tässä hintaluokassa? Katsotaan tarkemmin, mihin LELO F1s -masturbaattorit todella pystyvät.


3½ tähteä viidestä

Hyvät puolet
Muotoilu on innovatiivista, korkealaatuista ja ylellistä
Stimulaatio on kiihottavan tehokasta ja uudenlaista
Tuotteita voi käyttää sekä sovelluksella että ilman, ei vaadi kovaa IT-osaamista

Huonot puolet
Kompakti koko ei välttämättä sovi kaikille/voi olla liian tiukka
SDK-ominaisuuden täysi hyödyntäminen vaatii teknistä osaamista


Katsastetaan korirakenne

LELO F1s -masturbaattorien mukana tulevat ajokäsineet

LELO F1s:n myötä ruotsalainen valmistaja on onnistunut toteuttamaan masturbaattorin, joka on kooltaan huomattavasti kompaktimpi kuin kuin muut samantyyppiset mallit. On houkuttelevaa etsiä yhteneväisyyksiä näiden masturbaattorien ja tunnettujen tehokkaiden kilpa-autojen välillä, ja ehkä LELO F1s onkin suunnattu miehille, joilla on bensaa suonissaan? Tähän viittaisivat ainakin mukana tulevat ajokäsineet, jotka eivät ehkä ole ihan itse suoritusta varten, mutta hauska ja hyvin toteutettu yksityiskohta joka tapauksessa.

Masturbaattoreissa on muovista ja alumiiniseoksesta valmistettu kova ulkokuori ja ne ovat kokonaispituudeltaan hieman yli 14 cm. Developer’s Kit -mallin kuoressa on ikkuna, josta näkee holkin ja moottorin tuotteen sisällä – tämä on toinen kahdesta erosta verrattuna LELO F1s Prototype Masturbaattoriin.

LELO F1s -masturbaattorien ohjauspaneeli

Masturbaattorin päädyssä on ohjauspaneeli, josta löytyy On/Off-painike sekä plus- ja miinus-painikkeet, joilla voit säätää stimulaatiota. Toisessa päässä on pehmeästä silikonista valmistettu kirkkaanpunainen holkki, joskin tämä on toinen ero kahden mallin välillä. LELO F1s Prototype Masturbaattorissa holkki on nimittäin musta.

Aukko voi ensi näkemältä näyttää pieneltä, mutta materiaali antaa periksi ja halkaisija joustaa 5 cm:iin asti. Holkissa on juomutettu rakenne, joka tekee käyttökokemuksesta erittäin stimuloivan.

Mainitsemisen arvoista on myös se, että molemmat mallit ovat vesitiiviitä ja ladattavia. Vesitiiviys on suuri apu tuotteita puhdistaessa ja ladattavuudella vältyt jatkuvalta paristojen ostamiselta ja vaihtamiselta.

Puhdistamisesta puheen ollen, ajohanskojen lisäksi mukana tulee seksilelun puhdistusaine ja muuta mukavaa. Saat kaksi näytepakkausta vesipohjaista liukuvoidetta (kannattaa käyttää mielummin liikaa kuin liian vähän), satiinisen säilytyspussin ja hauskan kyltin tekstillä “Don’t. F1s Experiment in progress.”, jonka voit ripustaa ovenkahvaan.

Väkevät hevosvoimat

Vaikka olet kenties jo kokeillut stimuloivia värinöitä aiemminkin, LELO F1s onnistuu tarjoamaan ihan uudenlaisen kokemuksen. Se tarjoaa sekä klassisia värinöitä, jotka ovat erittäin hyviä pinnalliseen stimulaatioon, sekä LELO:n SenSonic Waves -ominaisuuden, joka antaa vehkeellesi syvempää käsittelyä. Ehkä olet kuullut suosituista klitoriskiihottimista, jotka tarjoavat samantyyppistä stimulaatiota? LELO on nimittäin käyttänyt samaa teknologiaa mastubaattoreissaan kuin myyntihitti LELO Sona Cruise Sonic Klitorisstimulaattorissa.

LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori

Ääniallot kulkevat peniksesi läpi samalla tavoin kuin pisaran aiheuttamat renkaat veden pinnassa. Ihon pintaa kiihottavien värinöiden ja syvien ääniaaltojen yhdistelmä tarjoaa ainutlaatisen kokemuksen, joka päättyy upeaan orgasmiin.

Masturbaattorien kaksi tehokasta moottoria on varustettu 10 sisäänrakennetulla sensorilla, jotka keräävät dataa sovellusta varten häiritsemättä puuhiasi.

Stimulaation säätämiseen kehitetyn sovelluksen käyttöliittymä muistuttaa auton kojelautaa. Se on yksinkertainen, helppokäyttöinen ja lisää käyttökokemukseen sopivasti testosteronia.

Tämän lisäksi F1s tarjoaa käyttöösi myös Cruise Control -ominaisuuden, joka varmistaa, että värinöiden teho ei laske, vaikka operoisit energisestikin sen parissa.

High Tech -taivas (tai -helvetti)

LELO:n mukaan F1s-tuotteet ovat maailman ensimmäisiä SDK-yhteensopivia miesten itsetyydytystuotteita. Ja riippumatta siitä kuinka siistiltä tai upealta se kuulostaa, sen lopullista merkitystä voi olla hieman hankala sisäistää – etenkin, jos ei satu olemaan huipputekninen yksilö.

SDK on lyhenne termille “Software Development Kit”, ja sen avulla pääset käyttämään LELO:n Sextech Platformia. Voit kehittää sen avulla oman sovelluksen, jos sinulla on IT-taidot näpeissäsi.

LELO F1s Developer's Kit ja mukana tuleva sovellus

Sovelluksen avulla voit käyttää älypuhelintasi kaukosäätimenä ja seurata tietoja suorituskyvystäsi. Se antaa tietoa työntöjen syvyydestä, nopeudesta, masturbaattorin lämpötilasta ja niin edelleen.

Ehkä et ole kuitenkaan IT-alan ihmemies ja haluat vain upean, ultralaadukkaan itsetyydytysvälineen, joka stimuloi sinua uusin tavoin ilman, että sinun tarvitsee perehtyä sovelluksen ohjaussysteemeihin. Älä lannistu. Et ole yksin, ja LELO on onneksi ottanut sen huomioon.

Voit nimittäin käyttää masturbaattoria helposti ilman että kännykkäsi tarvitsee olla lähimaillakaan, ellet halua käyttää sitä kaukosäätimenä. Voit ohjata värinätasoja suoraan masturbaattorista, jolloin voit keskittyä ainoastaan omaan nautintoosi.

Onnellisesti loppusuoralle?

F1s-masturbaattori kädessä ei ole vaikeaa huomata, että hyppysissä on laadukas tuote. LELO:n kyky yhdistää tyylikkyyttä ja maskuliinisuutta on ihan omaa luokkaansa, ja sama pätee myös stimulaatioon.

Mutta – ja kyllä, tässä on mutta – parantamisen varaa löytyy.

Koko

F1s-mallit ovat kieltämättä kompaktimpia kuin muut samantyyppiset high tech -masturbaattorit. Monille on eduksi, että masturbaattori on kätevä, ei paina liikaa eikä tunnu kömpelöltä käytettäessä. Mutta toisille se on yksinkertaisesti liian pieni. Sen syvyys on 11 cm, ja pidemmällä peniksellä varustetulle se ei välttämättä riitä koko komeuden stimulointiin.

LELO F1s Developer's Kit -masturbaattori ikkunalla

Ikkuna

Kuten aiemmin mainittiin, Developer’s Kit -masturbaattorissa on ikkuna, josta voi nähdä sen sisäteknologiaa. Se on todella makea yksityiskohta, mutta käytännössä sillä ei oikein ole vaikutusta. Kun penis on sisällä ja moottori hyrrää, ikkuna jää vasemmalle puolelle. Tuolloin voi olla vaikeaa kurkkia ikkunasta sisälle, ellei ole tavanomaista notkeampi.

Yhteenveto

Aloitimme kysymällä, vastaavatko F1s-mallit LELO:n tuotemerkeiltä odotettavaa laatua ja saako niillä rahalle vastinetta omassa hintaluokassaan. Jos voi elää edellämainittujen muttien kanssa, vastaus on raikuva KYLLÄ! Laatu on kiistattoman korkeaa ja stimulaatio huolella toteutettua sekä tehokasta – juuri siinä mittakaavassa, mistä monien rakastama LELO tunnetaan.

SDK-yhteensopiva Sextech Platform voi mahdollisesti parantua ajan kanssa ohjelmistojen kehittyessä. Tulevaisuudessa se tarjoaa toivottavasti myös enemmän käyttö- ja seurantamahdollisuuksia sovellukseen. Kun tämän osion saa pelittämään sataprosenttisesti, F1s-mallit hipovat helposti neljättä tähteä, mutta siihen asti arvosanaksi jää kolme ja puoli tähteä.