Arvostelut

Arvostelu: CELLMATE Siveysvyö

Moderni teknologia kehittyy päätähuimaavaa tahtia ja monenlaiset markkina-alat sinnittelevät perässä. Onneksi myös seksileluala kehittyy koko ajan pysyäkseen jatkuvasti uudistuvien tarpeiden ja jännittävien mahdollisuuksien tasalla. Hyviä esimerkkejä ovat mm. Virtual Reality  -seksilelut ja interaktiiviset seksinuket, samoin myyntisuosikeiksi muodostuneet sovelluksella ohjattavat tuotteet.

Nyt myös fetisisteillä on mahdollisuus ratsastaa trendin aallolla, harrastaa kiihkeää etäseksiä ja nauttia uusista ulottuvuuksista roolileikeissään.

Toivottakaa tervetulleiksi CELLMATE Regular ja CELLMATE Long – maailman ensimmäiset sovelluksella ohjattavat siveysvyöt.


Neljä viidestä tähdestä

Hyvät puolet
Moderni ja maskuliininen muotoilu
Ei erillistä lukko-osaa säilytettäväksi ja huolehdittavaksi
Sopii käytettäväksi sekä lyhyt- että pitkäkestoisissa sessioissa
Tarjoaa tiukan, kompaktin ja rajoittavan tuntemuksen

Huonot puolet
Renkaita voisi olla useampia kokoja, jotta ne mahtuisivat kaikille
Ei mukaudu yhtä hyvin kehoon ja lämpötilaan kuin muut materiaalit


Siveysleikit – mistä on kyse?

CELLMATE Regular Sovelluksella Ohjattava Siveysvyö ja pakkaus

Vaikka siveysvyöt (tai penishäkit) ovat eräitä parhaiten myyvistä fetissiseksileluista, ne ovat silti monille vieläkin tuntematonta aluetta.

Lyhyesti kerrottuna siveysleikki toimii suurin piirtein näin: Dominoiva osapuoli kouluttaa alistuvaa kumppaniaan (ts. subia, tässä tapauksessa miespuolista) siveelliseksi siveysvyön avulla ja kieltää tältä orgasmit. Sub ei voi myöskään saada erektiota, eikä näin ollen voi masturboida tai olla yhdynnässä.

Siveysleikkeihin ja -koulutukseen on monia syitä. Jotkut tekevät sitä vain ja ainoastaan juuri edellä mainituista syistä; estääkseen nautinnon ja laukeamisen. Toisia taas vetää puoleensa yhteenkuuluvuuden tunne ja luottamus, jotka vallitsevat vangitun ja avaimenhaltijan välillä, ja jotkut käyttävät penishäkkiä osana esileikkiä, joka saattaa kestää tunteja, päiviä tai jopa viikkoja.

CELLMATE-siveysvyö

CELLMATEn lanseeraama uusi innovatiivinen siveysvyö on saatavilla kahdessa eri koossa. Regular-mallin häkkiosa on 9,5 cm pitkä ja Long-mallissa sen pituus on 12 cm. Molempien mukana tulee kaksi vaihdettavaa takarengasta, jotta vyö istuisi hyvin. Rengas asetetaan sekä peniksen että kivesten ympärille.

CELLMATE Long Sovelluksella Ohjattava Siveysvyö edestä päin kuvattuna

Siveysvyö on valmistettu kovasta polykarbonaatista, joka antaa erityisen teollisen ja maskuliinisen vaikutelman tuoden leikkeihin sopivan kinkyä tunnelmaa. Ergonomisen muotoilun ansiosta sitä voi käyttää myös pitkissä sessioissa. Sinä ja kumppanisi voitte siis jatkaa leikkejä niin pitkään kuin haluatte tai koette tarpeelliseksi.

Häkkiosan kärjessä on reikä, jotta virtsa ja vesi pääsevät hyvin läpi. Vyötä voi käyttää suihkussa, mutta sitä ei saa upottaa veteen, joten älä käytä sitä kylpyammeesssa tai uimahousujen alla.

Jos olisit valinnut toisenlaisen penishäkin, mukana olisi tavallisesti myös jonkinlainen lukkomekanismi, mutta CELLMATE on sovelluksella ohjattava, joten sitä lukitessa ei ole tarvetta riippulukolle tai avaimille.

Ainoa tarpeellinen lisätarvike on paristot. On suositeltavaa vaihtaa ne kun virtaa on jäljellä 15 %. Se on melko helppoa – ruuvaat vain vyön pienet ruuvit auki, vaihdat paristot, ruuvaat ne taas kiinni ja leikki voi jatkua. Sinä ja kumppanisi voitte tarkistaa sovelluksesta, kuinka paljon virtaa on jäljellä.

Leiki QIUI-sovelluksella

CELLMATE-siveysvyön ohjaamiseen käytettävä sovellus on nimeltään QIUI ja se on yhteensopiva iOS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa. Se näyttää ihan tavalliselta sovellukselta, eikä sen nimi tai ilmiasu älypuhelimessasi paljasta, mikä sen todellinen käyttötarkoitus on.

Sovelluksen avulla sinä ja kumppanisi voitte päättää kummalla on valtuudet lukitussysteemiin. Lukkomekanismin voi säätää toimimaan tiettyinä ajanjaksoina, jolloin haluatte sen pysyvän lukittuna. Voitte valita minuutit, tunnit, päivät ja kuukaudet. Tämä on todella kätevää etenkin jos dominoiva osapuoli haluaa pitää erektiosi ja irstailusi täydessä hallinnassaan esimerkiksi liikematkasi aikana. Samanaikaisesti lähtölaskenta lukon avaamiseen ja seksin harrastamiseen voi olla todella kiihottava teille molemmille.

Turvallisuus on huomioitu

Perinteiset siveysvyöt lukitaan tyypillisesti joko metallisella tai muovisella lukolla, jonka voi avata hätätilanteessa saksilla, hohtimilla, sivuleikkureilla tai pahimmassa tapauksessa voimaleikkureilla. Vaikka yksi jos toinenkin edellä mainituista auttaa hätätilanteessa myös CELLMATE-vyön kanssa, on olemassa muitakin vaihtoehtoja.

Jos hukkaat puhelimesi tai muuten menetät tunnuksesi tai pääsyn sovellukseen, CELLMATE neuvoo sinua ottamaan yhteyttä heidän tukipalveluunsa. Kaikki yhteystiedot löytyvät heidän nettisivuiltaan ja voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: support@cellmatechastity.com. Saat vastauksen heiltä 24 tunnin sisällä.

Tekniseen tukeen saa myös yhteyden suoraan sovelluksesta tai WeChatin kautta, jolloin vastausaika on yleensä lyhyempi. Jos olet hukannut digitaalisen avaimesi, voit aina pyytää uutta, jolloin CELLMATE resetoi sen sinua varten.

Lopullinen arvio

Lämmittää sydäntä aivan erityisesti, kun tuotevalmistajat valjastavat voimavaransa uusien ja jännittävien tuotteiden kehittämiseen nimenomaan fetisistejä varten, jolloin kaikki uusi ja innovatiivinen ei kuulu pelkästään mainstream-kuluttajille. Me Sinfulilla odotimme CELLMATE-siveysvöitä kieli pitkällä, joten oli ihanaa saada ne vihdoin hyppysiimme.

CELLMATE Long Sovelluksella Ohjattava Siveysvyö sivulta kuvattuna

Vöiden muotoilu on teollisen kova, mikä näyttää sekä modernilta että virkistävältä, mutta materiaalin kovuus myös jakaa mielipiteitä. Toiset pitävät enemmän siveysvöistä, joiden materiaali mukautuu ihoon paremmin, kuten esim. hartsi tai silikoni. Mutta jos tykkää kompaktista ja rajoittavasta tunteesta, polykarbonaatti on osuva materiaalivalinta.

Siitä ei olisi ollut haittaa, jos valmistaja olisi laittanut useamman kokoisia takarenkaita tuotteen mukaan, mutta ehkä näitä on tiedossa erikseen myytävänä tulevaisuudessa. Mitä useampia kokovaihtoehtoja, sitä suuremmalla todennäköisyydellä istuvuuden saa säädettyä täydelliseksi.

Sovellus on ulkoasultaan hieman yksinkertainen, mutta sitä on helppo käyttää ja se toimii niin kuin pitääkin. Ehkä CELLMATE kehittää lisää vaihtoehtoja sovellukseenkin tulevaisuudessa. Siihen asti toivotaan parasta ja annetaan koko komeudelle 4 kinkyä tähteä.