Arvostelut

Arvostelu: Autoblow A.I. Suihinottokone

Kuka kieltäytyisi kunnon suihinotosta? Luultavasti et sinäkään. Harva tuntemus päihittää kostean, lämpimän suun halukkaat hyväilyt. Mutta ei voi tietenkään olettaa, että tälläistä hemmottelua olisi saatavilla aina halutessasi. Tai mitä jos sittenkin… Autoblow A.I. Suihinottokone lupaa nimittäin ultrarealistisia suihinottoja tekoälyn avulla. Kuulostaa hyvältä, vai mitä? Katsotaanpa mihin tämä fantastinen suihinottokone oikein pystyy.


4 ud af 5 gule stjerner

Hyvät puolet
Nykyaikainen ja melko hillitty muotoilu
Mahdollisuus vaihtaa holkkia mieltymysten mukaan
Useita eri asetuksia ja monipuolista stimulaatiota

Huonot puolet
Sopii parhaiten peniksille, joiden halkaisija on alle 5,2 cm
Tuntuu hyvältä, mutta ei aivan yhtä hyvältä kuin aito suihinotto


Moderni muotoilu

Autoblow A.I. Suihinottokone on iso. Se on isompi kuin edeltäjänsä ja kookkaampi kuin klassinen Fleshlight, mutta älä anna sen säikäyttää. Vaikka kone painaa noin 1500 grammaa, muista, että sitä ei tarvitse liikutella edestakaisin peniksen ympärillä. Se tekee kaiken työn puolestasi, joten käytön kannalta koolla tai painolla ei ole juurikaan väliä.

Autoblow A.I. Suihinottokone kyljelleen asetettuna

Sen ulkokuori on kovamuovia, mikä antaa suihinottokoneelle varsin nykyaikaisen ulkoasun. Jos holkin realistista suuta ei lasketa, ei se muistuta mitenkään räikeästi seksilelua.

Ohjauspaneelista löydät ON/OFF -napin, painikkeet intensiteetin ja rytmien säätämiseen ja erityisen Edge-nappulan, josta kerromme kohta hieman lisää.

Mukana tuleva ultrapehmeä holkki on aidon tuntuinen ja sen suuaukko on varustettu kutsuvilla huulilla. Tuhman suuholkin saa ostettua myös toisen värisenä ja koneeseen löytyy lisäksi vaginalla että anusaukolla varustettuja vaihtoehtoja, jos haluat kokemukseen vaihtelua.

Tekoäly

Autoblow A.I. tekee todellakin kaikkensa antaakseen parhaat suihinotot käyttäjälleen. Koneen suunnittelijatiimi katsoi ja analysoi kokonaiset 1000 tuntia pornoa, joka sisälsi suihinottoja kaikilla kuviteltavissa oleville rytmeillä ja tekniikoilla, jotta he voisivat kehittää parhaan mahdollisen kokemuksen (tämä jos mikä käy unelmatyöstä!). Ja kaikki tämä data on koottu Autoblow A.I -suihinottokoneeseen tekoälyn avulla.

Saat stimulaatiota 10 erilaisella rytmikkäällä liikkeellä, joista jokaisen tehoa voi säätää 10 eri intensiteetille. Toisin sanoen tarjolla on siis huikeat 100 erilaista yhdistelmää, joista valita, joten etköhän löydä sieltä asetuksen tai pari, jotka saavat sinut näkemään tähtiä. Autoblow A.I. on ohjelmoitu stimuloimaan penistäsi 250 eri kohdasta, joten yksikään senttimetri pituudestasi ei jää vaille hellää huomiota. Yksi rytmeistä on nimeltään “Full A.I. Experience”, joka yhdistelee 9 muuta rytmiä ainutlaatuiseksi, ennalta-arvaamattomaksi kokemukseksi, joka on erilainen jokaisella käyttökerralla.

Autoblow A.I. Suihinottokone pystyyn asetettuna

Kirsikkana kakun päällä koneessa on myös Edge-painike, jolla on erityinen funktio. Voit yhdellä painalluksella tauottaa stimulaation ja kun painat painiketta uudelleen, kone jatkaa hommia täsmälleen siitä kohdasta mihin jäit. Se toimii täydellisesti, kun haluat pitkittää nautintoasi ja kokea vieläkin rajumman kliimaksin.

Autoblow A.I. Suihinottokone on 50 prosenttia hiljaisempi kuin Autoblow 2 ja kokonaiset kolme kertaa niin voimakas. Jos sinulla on kokemusta edellisestä Autoblow-mallista, nämä parannukset on helppo havaita.

Suihinottokone kytketään verkkovirtaan ja on makuasia, onko tämä hyvä vai huono ominaisuus. Toisaalta vältyt sen lataamiselta tai paristojen vaihdolta ja sen tehot pysyvät samana koko sooloseksin aikana, mutta toisaalta johto voi tuntua rajoittavalta ja lähimaastosta pitää löytyä pistorasia, jotta konetta voi käyttää.

Kiihottavia tuntemuksia

Pehmeä holkki on valmistettu silikonista, mikä on materiaalivalinta, joka harvoin menee pieleen. Se tuntuu miellyttävältä kädessä ja sisään työntyessä. Autoblow’n suunnittelussa on fiksusti otettu huomioon erilaisten fantasioiden toteuttaminen, sillä holkkia on saatavilla eri väreillä ja aukoilla. Holkki on helppo poistaa koneesta puhdistusta varten, ja sen voi myös lämmittää lämpimässä vedessä ennen käyttöä (yksinkertainen ja tehokas vinkki – ole hyvä!). Vaatii hieman sorminäppäryyttä ujuttaa se takaisin paikoilleen, mutta harjoitus tekee mestarin.

Autoblow A.I. Suihinottokone kädessäAutoblow A.I. on sisäsyvyydeltään kokonaiset 20 cm, joten pidemmälläkin seipäällä varustetut pääsevät nauttimaan sen stimulaatiosta. Kaikissa holkeissa on joustava aukko, jonka halkaisija on 0,5 – 1 cm, joten se tarjoaa ilahduttavan tiukkaa tuntumaa.

Koneen maksimikapasiteetti peniksen paksuuden/halkaisijan kannalta on tosin 5,2 cm, joten jos vehkeesi on paksuudeltaan muhkeammasta päästä, voi olla hyvin hankalaa mahtua sisään.

Jos mittojen suhteen ei tule rajoituksia vastaan, suihinottokone tarjoaa monenlaisia tuhmia kokemuksia. Voi toki olla montaa mieltä siitä, kuinka paljon se muistuttaa oikeaa suihinottoa, mutta kunhan laittaa runsaasti liukuvoidetta, pääsee melko lähelle.

Koneen erilaiset rytmit liikkuvat edestakaisin peniksen vartta pitkin samalla tavoin kuin käsi tai suu seksileikkien aikana. On hauskaa, että asetuksia riittää kokeiltavaksi vaikka kuinka paljon. Kone tuntuu todella kiihottavalta ja tarjoaa mukavaa vaihtelua sooloseksiin, mutta voittaako se kertaheitolla aidon suihinoton? Tuskin sentään!

Oi aikoja, oi suihinottotapoja, kuten sanonta kuuluu, joten miksi et tappaisi aikaa hyvän viihteen parissa? Autoblow A.I. Suihinottokone saa 4 tähteä.