Arvostelut

Arvostelu: Arcwave Voy

Arcwave-tuotemerkin taustalla on WOW Tech Group, joka on myös huippusuosittujen Womanizer-tuotteiden valmistaja. Jos Womanizer ei ole sinulle entuudestaan tuttu, kiiruhda kauppaan ja nappaa yksi malleista tyttöystävällesi, ystävällesi, pankkivirkailijalle… kenelle vain! Voit kiittää minua myöhemmin.

Mutta jos Womanizer on sinulle tuttu juttu, saatat myös tietää, että WOW Tech Group on tunnettu erinomaisesta laadusta ja innovatiivisista ominaisuuksista, puhumattakaan peräkkäisistä orgasmeista.

Joten odotukset Arcwave-tuotteita kohtaan olivat ja ovat erittäin korkealla.Lue Arcwave Voy -arvostelu ja katso, täyttyivätkö ne.

Arcwave Voy sopii heille, jotka: Arcwave Voy ei ole tarkoitettu heille, jotka:
  • arvostavat hyvää laatua,
  • suosivat tyylikästä muotoilua,
  • haluavat säätää intensiteettiä
  • maksavat mielellään hieman enemmän kestävästä tuotteesta.
  • suosivat realistista ilmettä,
  • vaihtavat usein yöpöydän laatikon sisältöä,
  • maksavat manuaalisista tuotteista mielummin vähemmän.

Arcwave Voy – tyylikäs tuttavuus

Ensivaikutelmalla on väliä myös silloin, kun tapaat uuden seksilelusi ensimmäistä kertaa.

Jos Arcwave Voy olisi potentiaalinen kumppani Bumblessa, Happnissa tai Tinderissä (tiedätkö useampia treffisovelluksia kuin minä?), voisin helposti sanoa, että ensivaikutelmani oli positiivinen. 

Ehdottaisin ilman muuta seuraavia treffejä!

Jos en olisi tiennyt, että laatikossa piileskelee jotain tuhmaa, olisin luullut, että sieltä paljastuu tabletti tai jokin muun elektroninen laite.

Saatan olla hieman puolueellinen nykyisen unboxing-videotrendin takia, sillä en tiedä olisinko huomannut sitä, jos en olisi nähnyt aiheesta videoita Instagramissa tai YouTubessa.

Joka tapauksessa, todella siisti ja teki vaikutuksen!

Masturbaattori jännittävällä käänteellä

Hmm…ollakseni ihan rehellinen… 

Kesti itse asiassa hetken (okei, ehkä enemmän kuin hetken, älä tuomitse), ennen kuin tajusin, ettei laitteessa ollut virtapainiketta. Olin yksinkertaisesti jättänyt huomioimatta, että Arcwave Voy ei ole elektroninen masturbaattori.

Puolustukseksi on sanottava, että se NÄYTTÄÄ siltä, että se pystyy tekemään enemmän kuin se oikeasti voi.

Älä ymmärrä väärin – tarkoitan sen kohteliaisuutena. Mutta mihin se sitten oikeasti kykenee?

Anna kun kerron. Arcwave Voy hyödyntää TAS-tekniikkaa (Tightness Adjustment System eli tiukkuudensäätöjärjestelmää), jonka avulla voit säätää intensiteettiä tai tiukkuutta eri tasoille. Ja voit laittaa itsellesi muistiin, että nyt puhutaan 8 tasosta.

Arcwave Voy on molemmista päistä avoin ja siinä on supermukava silikonholkki, joka on todella ihana. Pystyin todella tuntemaan materiaalin laadun sekä toiminnan tiimellyksessä että silloin, kun puhdistin ja huolsin sitä. Se on konstailematon!

Et par hænder, der holder en Arcwave Voy

Pidän sen lähes futuristisesta muotoilusta todella paljon. Se ei näytä vaginalta, mutta se ei myöskään yritä näyttää siltä. Minusta on täysin makuasia, kummasta pidät enemmän. 

Jos pidät Fleshligh-masturbaattoreista tai realistisista pocket pussy -masturbaaattoreista, Arcwave Voy ei luultavasti ole sinun makuusi.

Jos yöpöydän laatikkosi sen sijaan pursuilee “neutraalimpia” tuotteita, pidät todennäköisesti myös Arcwave Voyn ulkonäöstä.

Mullistava tuote yöpöydän laatikkoon

Mainitsimme jos TAS-tekniikasta, jonka avulla voit säätää tiukkuutta tai intensiteettiä.

Mutta toimiiko se käytännössä?

Voi, kyllä. Kyllä, ehdottomasti!

Kun olet levittänyt liukuvoidetta silikoniseen aukkoon ja itseesi (tiedät kyllä minne), Arcwave Voy on valmiina liu’utettavaksi ylös ja alas pitkin varttasi juuri haluamaasi tahtiin. Voit kääntää holkkia, kunnes kuulet napsahduksen, joka osoittaa, että olet säätänyt intensiteettiä.

Ja kuten aiemmin mainitsin, voit tehdä sen 8 kertaa. Joten uskon, että ainakin yksi vaihtoehdoista on sinulle mieleinen.

Käteni eivät ole kovin kookkaat, joten mielestäni siitä oli hieman hankala pitää kiinni. Se ei kuitenkaan vaikuttanut kokemukseeni paljoakaan.

Arcwave Voy tuntuu pitkälti samalta kuin muut markkinoilla olevat tuotteet. Mutta minun on myönnettävä, että omaa nautintoani lisää, että tuotteen laatu on huippuluokkaa.

Se tuntuu NIIN hyvältä, että testaukseni oli lähempänä sprinttiä kuin maratonia, jos ymmärrät mitä tarkoitan.

Saako rahoille vastinetta?

Annahan, kun kerron mitä olen oppinut.

Yleinen kokemukseni tästä maailmasta on, että hinta ja laatu liittyvät toisiinsa. 

Sinun on itse päätettävä, mikä on sinulle tärkeää – jos ostat farkkuja viikoittain, et todennäköisesti kuluta niihin aina 150 euroa. Jos tarvitset puhelinta vain puheluiden soittamiseen ja tekstiviestien lähettämiseen, tuskin valitset markkinoiden uusinta ja parasta älypuhelinta.

Arcwave Voy -masturbaattorin alapuolella olevissa hintaluokissa on tarjolla runsaasti herkullisia ja tyydyttäviä tuotteita miehille. Tuotteita, joista voit nauttia monien kuukausien ajan.

Mutta jos maksat Arcwave Voyn kaltaisista tuotteista, uskon, että niistä on sinulle iloa vuosien ajan – voisimme kenties kutsua sitä kestäväksi itsetyydytykseksi.

Toivottavasti nautit ostoksestasi yhtä paljon kuin minä omastani.