Ge varandra en erotisk massage
Oppaat

Antakaa toisillenne eroottinen hieronta

Mmm… Hieronta! Mikään ei saa polvia veteläksi niin kuin upea, rentouttava kokovartalohieronta. Sen avulla rentoutat vartalon kireät lihakset, mutta se auttaa myös saavuttamaan syvemmän yhteyden hierojan ja hierottavan välille. Eroottinen hieronta on vielä astetta tavallista hierontaa intensiivisempi kokemus, sillä sen tarkoituksena on saavuttaa aistillinen yhteys ja vahvistaa intiimiä yhteenkuuluvaisuutta.

Käytä eroottista hierontaa kiihottavana lisänä tai osana esileikkiä, jossa käytätte kunnolla aikaa toisenne lämmittelyyn, tutustumiseen toistenne vartaloihin ja uudenlaisen läheisyyden saavuttamiseen. Tarkoitus on keskittyä koko vartaloon ja sen moniin erogeenisiin alueisiin, eikä pelkästään toistenne intiimialueisiin.

Hierontaöljy on tietysti tärkeä osa hierontakokemusta. Siinä ei kannata säästellä, sillä se tekee kokemuksesta huomattavasti miellyttävämmän teille molemmille. Kädet liikkuvat vartalolla sulavammin sekä suurien liikkeiden että pienten, pyörivien liikkeiden aikana ilman että on tarvetta pysähtyä välillä. Voitte toki käyttää muitakin ruumiinosia kuin vain käsiä – huulet ja kieli tulevat ensimmäisinä mieleen, ja niiden avulla onkin helppo luoda aistillista tunnelmaa.

Kaula, korvat ja hartiat

Useimmat nauttivat kaulan ja korvien hyväilystä. Eroottinen hieronta menee hieman syvemmälle. Käytä öljyä ja hyvä tovi aikaa kaulan ja hartioiden kevyeen ja pehmeään hierontaan. Anna sormiesi kartoittaa kevyesti myös kumppanisi kasvoja. Kuljeta niitä silmien, nenän ja huulien yli. Huomioi myös korvat ja korvalehdet hieromalla ja hyväilemällä niitä kevyesti. Voit lisäksi hengittää ja puhaltaa niihin, sekä nuolla ja näykkiä niitä lempeästi.

Jalkaterät ja kädetshutterstock_57712288.massagehånd

Jalat ja kädet kokevat eniten rasitusta päivän mittaan, joten ne ansaitsevat rakastavaa huomiota hieronnan aikana. Hiero jokaista sormea erikseen pyörivillä liikkeillä. Käytä vähän enemmän voimaa hieroessasi kämmentä ja kämmenselkää. Suukota jokaista sormea ja anna kielen kärjen kulkea jokaisen uurteen ja nivelen yli. Toimi samoin myös jalkaterien ja varpaiden kanssa.

Jalat, polvitaipeet ja pakarat

Anna käsiesi liukua ylös ja alas nilkoista reisien yläosaan asti käyttäen pitkiä, pehmeitä liikkeitä. Hiero jalkojen lihaksia pehmeästi mutta tukevalla otteella. Älä unohda polvitaipeita, sillä ne ovat varsin tuntoherkkää aluetta. Myös pakarat ovat erittäin erogeeninen alue, mutta älä keskity niihin liikaa tässä vaiheessa. Hiero niitä pehmeästi, halaa niitä, ja sivele niitä kevyesti rentouttaaksesi kaiken jännityksen. Muista myös kyljet.

Ja lopuksi…

Siinä vaiheessa kun olet käyttänyt kunnolla aikaa sivelläksesi, hieroaksesi, hivelläksesi, hyväilläksesi ja suukottaaksesi kaikkia kumppanisi vartalon ihania ja tuntoherkkiä alueita ja olette molemmat sopivasti lämmiteltyjä, voit siirtyä intiimialueille. Tässä vaiheessa on hyvä käyttää hierontaöljyä, joka sopii myös intiimialueilla käytettäväksi. Käyttäkääkin sitä runsaasti, sillä sen avulla saatte sopivasti liukkautta ollaksenne erityisen vastaanottavaisia toisillenne. Miehen penistä ja kiveksiä voi hieroa pehmeästi ja aistillisesti pitkillä, pehmeillä liikkeillä. Naisen häpyhuulia voi hieroa samalla tavalla, sitten siirtyä klitoriksen alueelle, ja lopulta emättimen aukolle. Huomaatte molemmat, miten verenkierto intiimialueilla lisääntyy samalla kun sytytte toisillenne.

Vinkki! Jos haluatte antaa intiimihieronnalle aivan uuden ulottuvuuden, kokeilkaa orgasmigeeliä. Suosittuja tuotteita ovat mm. Durex Intense -tuotesarjan geeli, Kaerligin luomuorgasmigeeli ja Sensuvan stimuloivat öljyt.