Oppaat

5 parasta asentoa We-Viben kanssa

Suosittu We-Vibe -vibraattori  tuo iloa monelle pariskunnalle ympäri maailmaa, eikä syyttä. Voimakkaat värinät ja langaton ohjaus tekevät sen käytöstä helppoa ja nautinnollista.

Jotkut asennot stimuloivat enemmän kuin toiset. Haluamme, että pääsette nauttimaan vibraattoristanne parhaalla mahdollisella tavalla, ja siksi olemme koonneet tähän viisi erilaista asentoa, jotka toimivat mitä parhaiten värinöiden kanssa. Jokaisen kuvauksen yhteydessä suosittelemme myös siihen parhaiten sopivaa värinävaihtoehtoa seuraavista:

Vibration modes We-Vibe 3
Joten eipä tässä kai muuta kuin että nauttikaa! 🙂

G-forceG-force - god stilling til din We-Vibe 3

Suositeltu värinä: Pulse

Mies: Asetu polvillesi ja tartu naisen jaloista nostaen hänet ylös, jotta voit työntyä hänen sisäänsä. Työnnä lantiota eteenpäin. Kun nainen on oikealla kohdalla, voit siirtää kätesi ohjaamaan hänen lantiolleen.

Nainen: Asetu sängylle selällesi ja nosta jalkasi rintakehäsi päälle. Anna miehen nostaa sinut ylös oikeaan asentoon.

Yhdessä: Mies ohjaa toimintaa hitaalla ja intensiivisellä penetraatiolla. Naisen G-pisteeseen kohdistuu vahva stimulaatio tässä asennossa.

Lovers’ rockLovers rock - stilling til din We-Vibe3

Suositeltu värinä: Tease

Mies: Asetu tuolille ja vedä nainen syliisi.

Nainen: Kiipeä miehen päälle ja koukista jalkasi hänen lantionsa ympärille. Anna lantiosi kohdata hänen lantionsa ja aseta hänet sisällesi. Ota tukea tuolin selkänojasta tai miehen hartioista.

Yhdessä: Liikuttakaa lantioitanne ylös ja alas pyörivällä liikkellä. Muunnelkaa tempoa miehen reaktoiden mukaan.Tehkää leikistä mukavampaa ja pitkäkestoisempaa hyvällä, vesipohjaisella liukuvoiteella.

Surf’s upSurf's up - stillinger til din We-Vibe 3

Suositeltu värinä: Wave

Mies: Seiso sängyn laidalla. Työnny naisen sisään takaapäin ja pidä tiukasti kiinni hänen reisistään, vähän polven yläpuolelta.

Nainen: Asetu päinmakuulle sängylle, jalat reunan yli. Avaa jalkojasi tehdäksesi tilaa miehelle.

Yhdessä: Pitäkää vain tiukasti kiinni, kun aaltomaiset värinät tuottavat teille nautintoa.

Party rocker

Party Rock - stillinger til din We-Vibe 3

Suositeltu värinä: High

Mies: Istu risti-istuntaan ja pidä kiinni naisen jaloista, kun hän hivuttautuu yllesi. Auta häntä istumaan syvälle syyliisi ja peniksesi ympärille.

Nainen: Asetu miehen syliin kasvokkain. Kiedo jalkasi hänen ympärilleen ja purista itsesi häntä vasten.

Yhdessä: Keinukaa edestakaisin ja kiihdyttäkää tahtia, kun olette lähellä kliimaksia.

Zero to 60Zero to 60 - stillinger til din We-Vibe 3

Suositeltu värinä: High

Mies: Istu mukavasti sohvalle tai sängylle.

Nainen: Aseta itsesi miehen päälle kasvokkain, jalkapohjat sohvaa vasten. Koukista polvesi hänen kainaloihinsa ja aseta lantio lantiota vasten, mies sisälläsi. Nojaa taaksepäin niin pitkälle kuin pystyt. Ota käsillä tukea lattiasta.

Yhdessä: Miehen saa hulluksi himosta naisen liikkuessa edestakaisin häntä vasten. Naisen jalkoja voi levittää tai vetää yhteen kokemuksen muuttamiseksi.