Oppaat

14 tapaa hemmotella minua

Ystävänpäivää vietetään tänäkin vuonna 14. helmikuuta, ja juhlapäivä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden näyttää kumppanillesi, kuinka paljon hänestä välität.

Voit tehdä sen monella eri tavalla, jotka eivät välttämättä vaadi kukkakimppuja, suklaarasioita tai pehmonalleja.

Yksi tapa osoittaa kiintymystä on kertoa kumppanillesi, miten haluaisit hänen hemmottelevan sinua.

Kertomalla kumppanille toiveistasi osoitat luottavasi häneen, ja se on jo itsessään merkittävä rakkaudentunnustus.

Kokosimme tähän 14 ihanaa hemmotteluideaa, joilla pääset hyvin alkuun.

1. Kerro minulle laulun, runon tai elokuvan sanoin, kuinka tärkeä olen sinulle

Kulttuuri on oiva keino ilmaista tunteita, joita voi muuten olla vaikea pukea sanoiksi. Esimerkiksi jokin tietty kappale voi kiteyttää tunteesi täydellisesti, ja sen soittaminen sopivassa tilanteessa on täydellinen keino julistaa rakkauttasi.

2. Suutele minua 10 minuutin ajan ilman muita hyväilyjä

Pysy hetkessä. Nauti siitä, mitä teet juuri nyt. Suudelma voi olla paljon muutakin kuin esimakua sille, mitä seuraavaksi tapahtuu. Se voi olla rakastava, hellä, aistillinen – nauti siitä täysin rinnoin.


3. Anna minulle hierontaa ja keskity omiin suosikkipaikkoihisi kehossani

Hierottavana oleminen tuntuu aina mukavalta, ja erityisen ihanaa se on silloin, kun erityishuomiota saavat juuri ne kohdat, joihin kumppanisi on ihastunut. Saatat huomata hänen kiinnostuneen uusista paikoista, ja vaikka tietäisit kumppanisi lempialueet jo etukäteen, saat jälleen kerran vahvistuksen sulojesi vetovoimasta.

4. Kirjoita minulle kirje, jossa kerrot, mikä minussa tekee sinut onnelliseksi

Sanoilla on suuri merkitys. Voit ilmaista sanoin suuriakin tunteita lyhyesti tai ytimekkäästi – tai viljellä satoja virkkeitä yksinkertaisen asian selittämiseksi. Oli viesti lyhyt tai pitkä, on aina mukava kuulla, mikä juuri sinussa tuottaa muille iloa.

5. Istuudu vastapäätä ja katso minua hellästi silmiin 5 minuutin ajan

Katsekontakti voi aluksi tuntua väkinäiseltä ja ehkä jopa hieman hölmöltä, mutta hetken kuluttua huomaat sen olevan mukava ja lämmin tapa luoda yhteys välillenne. Kuinka usein oikeasti katsotte toisianne silmiin?

6. Käy makuulle ihan viereeni ja pysy siinä puoli tuntia

Käyttäkää puoli tuntia siihen, että vain tunnette läheisyyden välillänne. Halatkaa ja hellikää toisianne vaiti.

7. Kerro minulle, mitä seksuaalista haluaisit kokea kanssani

Olette ehkä jo puhuneet asiasta, mutta tehkää se nyt uudelleen. Aiheena voivat olla seksifantasiat, mutta myös seksuaaliset kokeilut, kuten seksilelut, uudenlaiset asennot tai uusi erogeeninen alue, jota haluaisitte tutkia.

8. Järjestä minulle treffi-ilta, jonka ohjelmassa on jotain, josta tiedät minun pitävän

Tällaisia voivat olla esimerkiksi suosikkipaikat, suosikkiohjelma tai jokin luova projekti. Anna kumppanisi näyttää, että hän tuntee sinut tarpeeksi hyvin tietääkseen, mistä pidät eniten.

9. Yllätä minut

Yllätys voi olla suuri tai pieni. Yllätykset tarjoavat kumppanillesi hyvän tilaisuuden suunnitella sinua varten jotain jännittävää, oli kyseessä sitten tavallinen arkipäivä tai erityinen viikonloppu.

10. Tee soittolista “meidän biiseistämme”

Ensimmäinen kappale, johon rakastuitte yhdessä? Musiikin laji, jota kuuntelette aina automatkoilla? Biisi, jonka tahtiin joskus tanssitte keittiössä? Kokoa ikioma soittolista, joka voisi toimia parisuhteenne ääniraitana.

11. Valmista romanttinen illallinen

Laittakaa soittolista soimaan, sytyttäkää kynttilät ja kokatkaa yhdessä lempiruokianne. Pitäkää puhelimet äänettömällä ja viettäkää ilta yhdessä jutellen, nauraen ja lähekkäin istuen.

12. Osta lempiherkkujani

Älä koskaan aliarvioi hyvin varustellun ruokakaapin vaikutusta! Kun talossa on riittävästi suosikkisyötävää, hyvä mieli on taattu.

13. Keskity minuun sängyssä

Ja sano se ääneen. Kerro minulle, että nyt on hemmottelun aika ja että minun nautintoni on tällä kertaa keskiössä.

14. Tilaa uusi seksilelu Sinfulilta ja kokeile sitä kanssani

Voit luonnollisesti pyytää kumppaniasi tilaamaan uuden seksilelun hemmotteluhetkiä varten. Tämä ratkaisu on aina varma voittaja!

Illustration af forskelligt sexlegetøj

Rakkaudentunnustukset ovat aina yhtä ihania, ja hemmottelutavan voit tietenkin valita ihan vapaasti.

Tärkeintä on, että hellyydenosoitukset tulevat suoraan sydämestä ja ilmaisevat niitä tunteita, joita sinulla ja kumppanillasi on toisianne kohtaan.

Nautinnollisia hetkiä!